DISKUSE K ČLÁNKU

jajajajenomja:kdyz uz do toho tolik investoval, mohl si zaplatit i designera.

(10. 04. 2011 09:29)

kamii:kdo má malé děti, tak ví, že design jde poněkud stranou a prosazuje praktičnost. Z fotek je značné, že zde jsou děti všude a to je mi milé....

(05. 04. 2011 19:10)

pejsankova: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(31. 03. 2011 08:09)

kokrouc_1:Dům byl jistě drahý, podle foto i velký pozemek a vybral nejspíš lokalitu, kde bude mít klid, o který mu nejspíš šlo především. Ale rozvržení interiéru i barev je nějaké divné, jak tu už níže zaznělo. Škoda, dům byl určitě drahý a myslím že když už někdo takto investuje, měl bysi nechat poradit.
Třeba ta kuchyň - varná deska (dívám-li se dobře, usuzuji podle umístění digestoře) má hned za dveřma, kousíček od konce pracovní desky, vskutku bezpečné...aby mysleli na to, že ty vařicí hrnce a pánve musej dávat doleva, pač ostavit třeba pánev plnou oleje rukojetí doprava nutně přinese úraz tomu, kdo vleze do dveří. Nebo ta "striptérská" tyč, co je přidělaná na tom baru - to se kdovíproč dávalo tak před 10 lety, akorát to chytá prach a k ničemu to není, leda na ten striptýz snad. Nebo ty "trnože" (asi to nebude vodovodní roura?) dole na baru - proč si nekoupil pořádný barový židle s trnožema, o tohle se musí dřív nebo pozdějc přerazit. A to je jenom kuchyň...podle hraček (vozík či kočárek pro panenky) tam mají nějaké malé dítě a tyhle nestabilní barový židle jsou vůbec výživný, malý děti mají tendenci zrovna do tohohle strkat a potenciálně to na sebe můžou strhnout, au au.. nejspíš je nemá ani výškově nasta­vitel­ný..bl­bost­... nebo ty ostré rohy na "konferenčním" stolku.
V článku píší že vybavení vybrala jeho žena, ona ty peníze zjevně nevydělala a tudíž neřešila nákupy ve smyslu "hodně muziky za hodně peněz" (viz ta kamenná pracovní deska v kuchyni), prostě kupovala co se jí líbí a nedošla jí zjevně spousta věcí, třeba že bar je tak blbě zarovnán, že si sedící nemá pořádně kam dát kolena (a že zrovna ten Šebrle není střízlík) nebo že tam má tolik otevřených poliček, že bude pořád oprašovat ty ***čindy keré si tam vystavila. A samozřejmě nesmí chybět krb - sice na něj nevybylo místo pač konec dlažby leze do obýváku, je snad 30 cm od koberce "shaggy" (jojo ten taky musí mít, že, to se teď kupuje), ale nevadí, hlavně do malýho obýváčku narveme vše co jde, že...

(30. 03. 2011 21:53)

kokrouc_1:Na druhou stranu je mi VELMI sympatické, že jde o článek bez zjevného PR stavební firmy či firem podílejících se na zařizovacích předmětech či vybavení interiéru; pro srovnání viz články o novém bydlení Martina Zounara, kde je čtenáři vždy velmi NENÁPADNĚ upozorňováno, že si dotyčný myslií že nejlepší dveře pod sluncem jsou Sapeli a že v kuchyni Koryna vše sedí na milimetr. (není tady blicí smajlík, škoda).

(30. 03. 2011 22:03)

visersivoko: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(30. 03. 2011 13:35)

kokrouc_1:Jenže on chtěl nejspíš říct, že byl v tom paneláku spokojenější než v řadovce, kde bylo vše slyšet a nemohl se tam ani vyspat. Stejnou zkušenost udělal totiž také můj známý, celý život žil v běžném paneláku na pražském sídlišti Jižní město, pak se přestěhovali do tzv. řadovky ten hluk byl mazec, neskutečné, navíc ta jejich ubikace měla schody jaksi konstrukčně propojené s těmi sousedními ubikacemi (tj. že někdo ob 3 vchody jde po schodech slyšel i on, a to v celé části svého "domku"), tehdy si pamatuju že říkal že si koupil masážní panel do koupelny a že to ani nenechal nainstalovat, jak rychle hledali nějaké jiné, tišší bydlení!

(30. 03. 2011 21:45)

suchomilka:Je to velkej sympaťák a fakt borec.
A ještě vzkaz Blesku: opravte si laskavě ty gramatické chyby.

(30. 03. 2011 12:00)

janyna:no nechtěla bych to tam uklízet.

(30. 03. 2011 11:21)

looki:je to tady:
http­://map­s.go­ogle­.cz/?i­e=UT­F8&ll=­50.12­5115,1­4.37­5535&s­pn=0­.00059­,0.00­1635&t­=h&z=2­0&brcu­rren­t=5,0,1
Lysolajské údolí, Praha...moooc pěkný místo

(30. 03. 2011 10:56)

hakari.takara:prijde mi to tam takove nejake preplacane.Z vlastni zkusenosti vim, ze dum at je jakkoliv veliky, tak vetsinou jsou vsichni na zahrade nebo obyvaku... neni ani potreba mit moc mistnosti, kdyz je velka zahrada...

(30. 03. 2011 09:27)

fantom08:hlavně v zimě jsme na zahradě pořád to je zase logika....

(30. 03. 2011 09:33)

Eva Komárková: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(30. 03. 2011 11:16)

ellora_danen:Mě to přijde takové moc přebarvičkované Nicméně každý máme jiný vkus a mě nezbývá než mu popřát, ať je tam spokojený

(30. 03. 2011 15:53)

panthers78:mne se nelibi zase u vas kdyz sedite skoro 8 mesicu v obyvaku jelikoz na zahradu neni pocasi

(06. 04. 2011 06:56)

quonex:Velký dům o mnoha místnostech to asi je. Obývací pokoj (nejedná-li se o nějaký přijímací předpokoj) na snímku vypaká jak fotka z panelákového kamrlíku. Asi do toho velkého domu o mnoha místnostech nepřijde návštěvy Společně s fotografiemi by to chtělo i půdorys. Jinak mě do toho nic není. Jen mne to zarazilo.

(30. 03. 2011 07:37)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy