DISKUSE K ČLÁNKU

redknap:NEJDE o závist Katko (nemám psa. nemůžu tudíž nic závidět), jde jen o zklamání. Jinak Andík je super

(14. 05. 2012 22:50)

valentina13:Dobry den ,musim reagovat na prispevek od redknapa bohuzel nevim ani o koho se jedna a mrzi mne to co tu pise.hlasovaci tym byl dobrovolny a hlasoval ten komu se Andicek libil ,vse bylo regulerne.Nehlede na to i Peta Zverina byl semnou v kontaktu v dobrem a hlasoval take pro Andicka .A hlasovaci tym byli lide ,kterym se Andicek libil.Mrzi mne ,ze tu jde asi o nejakou zavist .Preji hezky den .kazdy pejsek je ten nej .Andicek mel jen stesti .

(17. 04. 2012 21:03)

redknap:Po roce jsem se rozhodl promluvit, když paní Káťa Bigolinová nic ze slibů neplní.Na proklamovanou honosnou večeři mně nepozvala, i když se holedbala v Blesku. Celý její hlasovací tým jsem totiž já sám, poslal jsem asi 800 hlasů. U ž bych to nikdy neudělal. uvěřil jsem sympatické, ale nekorektní osobě. Nedostal jsem nikdy ani slibovanou náhradu. PANE ZVĚŘINO, PROMIŇTE!!! Vše co jsem od ní obdržel, bylo množství pusinek přes mobil. Jsem velmi zklamán, ale patří mi to

(25. 03. 2012 19:02)

elle18:pes je krásný.. Ale nechápu,jak to může vyhrát někdo,kdo porušuje pravidla soutěže..

(25. 07. 2011 18:11)

pesanglicky: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(28. 06. 2011 11:59)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy