NatasaZ:To je fakt, na grilu se dá opéct fakt všechno i ovoce, což jsme si vloni ověřili, když jsme si chystali grilovanou panenku s mangem podle tohohle receptu - http://www.grilykrby.cz/recepty-na-grilovani/veprove-na-grilu/grilovana-panenka-s-mangem/ . Fakt mňamka, určitě si uděláme znovu
geoneo:No uznavam kvality p.Zdenka. Snad neudela zde ve Svycarsku u Bodense ostudu.
Ale at radeji ***iluje. To co predvedl v TVm to jsou ,,karcinogeni skvarky,, a uvnitr jsou jeste nedodelane.
On to proste neumi-ohniste mel moc vysoko-maso atd se inhed spalilo.
Marinady OK, ale radeji bez. Argentinci rikaji ze se podrazi chut masa, coz je pravda.
Alespon by si mel precist BB bibli z USA, tam je vse popsano jak to ma byt.
To Kluci v akci grilovali vzdy korektne.
Nechci snizovat umeni pana Udenka, ale i on se musi jeste ucit. Vi o cem mluvim sam griluji a hodne jsem zkazil, nez maso bylo optimalne propeceno.
Videl a navstivil jsem Grilovaci lokaly v Riu, N.Orleabsu a v Argentine.
To co pan Zdenek predvedl to nebylo dobre.
grandma:Kým niečo napíšete skontrolujte si to . Určite nie fijonská horčica ale d i j o n s k á horčica.
Mimochodom ja toho holohlavca arogantného a sprostého /vulgárne výrazy/ tiež nemusím. A iní varia určite lepšie len on sa predvádza.