koliaska:Dobrý den. Pěkně napsané. My tedy ještě donedávna měli doma starou Tatramatku a ta už prostě musela jít z domu. Nakonec jsme také zvolili LG, konkrétně tuhle: https://www.expert.cz/lg-fh-6296-wds/ Zatím jsem s ní moc spokojená, jen trochu pochybuji, že vydrží 30 let, jak ta stará.
janouskova:Dobrý den, ja tedy při výběru pračky dám na osvědčené značky, a proto již podruhé vyhrála LG, je to mmj.i vítěz d-testu, docela pěkný přehled všech typů LG praček je na jejich webu: www.dokonaleprani.cz kde jsem našla i pár dobrých triků jak například na skvry, a další.
adels:Dobrý den, nedávno jsem měla problém se sháněním velmi dobré a levné pračky. Nemohla jsem na nic narazit a vzhledem k tomu, že žiju sama s dětmi, moje přijmy nejsou tak vysoké. Kamarádka mi doporučila, že pokud hledám pračku, ať se podívám na stránku jedné společnosti, že mi poradí. Prý se mám jen zaregistrovat, napsat co chci a oni se mnou spojí. ODsekla jsem ji, že na tyhle blbosti nemám čas, ale večer jsem se na to koukala na internetu a zkusila to tak, jak ona mi říkala. A firma se mi do týdne ozvala. Sehnala mi kvalitní a velmi dobře cenově dostupnou pračku. Jsem s ní velmi spokojená. Můžu včele doporučit..
jarda19:Názorná ukázka jak se dělá reklama a jak se dělají slevy. Na netu tuto pračku seženete za 4490,-. Takže by měl pan Hobbyman dát 1000,- slevu z této ceny. I kdyby dal pračku za 3000,- tak já bych ji nechtěl.