DISKUSE K ČLÁNKU

Uživatel_5195252:Ale jistě, že fretka má svůj pach i po kastraci,měla jsem fretku 2x pokaždé kastrovanou a jde cítit,takže co je tady psané je docela mylná informace.

(13. 07. 2021 12:35)

hanka1972:Ten článek je zavádějící. Díky němu si lidé koupí fretku, protože budou věřit, že po kastraci nesmrdí. Smrdí pořád, je to pronikavý zápach, při kterém se za pár měsíců neví, kdo je v bytě pánem. Potom jsou v inzercích desítky inzerátů na prodej několikaměsíčních fretek, protože se majitelé nechali oklamat podobnými články. Pořizovací cena je jen několik stokorun, nikoliv ta, kterou tady píšete vy. Jinak je pravda, že je to inteligentní zvíře, se kterým je spousta zábavy, nejen při uklízení pohrom, které fretka v bytě způsobí. Ale stím smradem: stokrát si to rozmyslete, pokud ji chcete do bytu. Na 996% ji budete chtít po několika měsících prodat.

(28. 02. 2012 07:25)

lluciel:Pokud se fretka pravidelne cisti, tak nepachne. Stacilo by se podivat na portal fretka.cz a tam je milion rad k tomu co delat aby fretka nekousala.. Problem asi nebude uplne ve zvireti.. Pokud je s ni nekdo doma muze byt volne po byte, takze nechapu koment ze musi byt stejne v kleci.. krecek kdyz musi byt v akvariu taky je do bytu nanic?? Nekteri lide tady jsou fakt trochu jednoduchy..

(27. 02. 2012 19:17)

modavivien:Souhlasím,mám doma freťáka je vykastrovanej a pravidelně mu čistíme klec(má to obrov­skou­,patro­vou),t­ak nesmrdí.Když jsme doma je puštěnej a řádí po bytě.Fretka má své kouzlo,je to jiné než pes, nebo kočka.To mohu posoudit,mám i psa i kočku.

(29. 02. 2012 11:43)

tokarev:Fretku jsem choval přibližně 1/2 roku,­páchla­(koč­kolit nepomáhal)a navíc kousala,ikdyž jsem používal rukavice.Pohladit se nechala,jen když žrala a to jsem ji hladil opatrně abych ji nějak nevyrušil.Na netu ani ve dvou zverimexech mi jak fretku odnaučit kousat neporadili.

(27. 02. 2012 17:30)

elssa:fretka smrdí, i když se jí odstraní žlazy, musí byt chovaná stejne v kleci, takže do bytu zvíře na nic, kouse, když se pustí z vodítka utece, a jeste je hnusná, porizuje si ji clovek co se chce odlisit od tech co mají psy,

(27. 02. 2012 12:46)

mmatysmatesmatys:Můj názor je..že tu píšeš úplné kraviny a fretku si určo neměl..jinak by si nepsal to co píšeš.Pokud to nevíš,odstraňování pachových žláz je v EU zakázáno..Fretka nemusí bejt chovaná v kleci..navíc musí mít min.2hod. denně výběh mimo klec..Fretka nekouše když jí umíš správně vychovat..Fretka se z vodítka nepouští.Hnusná??No chtěla bych vidět tebe!!Fretka nesmrdí..mám freťáka pomalu rok a půl starého a je nekastrovaný takže můžu stopro potvrdit že nesmrdí..klec mu čistím jednou týdně..nemusím každý den..Psy a kočky jsem měla a oproti fretce stojí za prd..Né že by byli nějaký katastrofální,ale s freťulí je vetší sranda a je víc živá i v pozdějších letech..

(27. 04. 2013 18:33)

dfghjk:Může mi tu kur rva někdo říct, jak zlikvidovat ten potroublej jezdídí gauč, co se mi se re do každýho druhýho článku?

(27. 02. 2012 09:55)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy