DISKUSE K ČLÁNKU

klarusska:Ahojky, vyhrala jsem se psem v druhem kole na predavani jsem nebyla z casovych duvodu, bylo mi napsano, ze mi teda ceny poslou postou a jeste mi tez nic nedoslo, tak nevim co bude

(09. 05. 2009 15:55)

116252:Chtěla bych se jen zeptat, jestli nevíte jak to bude s předáním cen??? Vyhráli jsme v kategorii neušatější...Už je to 14 dní a nic se neděje??? Čekám, koukám na mail, ale nic mi ještě nepřišlo??? Nevíte nahoudou někdo něco?????

(05. 05. 2009 10:52)

lenciak:nám ještě ne, ale tady pani psala že se jí ozvali až pondělí 27 a to vyhrála v druhém kole a to skončilo už dávno, takže musíme čekat. Je to divné, čekala jsem že napíšou email hned po tom co vyhlásí výsledky.uvidíme. hezký den ...

(05. 05. 2009 22:06)

116252:Také jsem si myslela, že aspoň napíšou jak to bude. No tak budeme čekat.
Uvidíme. Kdyby se vám náhodou ozvali, dejte prosím vědět. Děkuji. také přeji hezký den

(05. 05. 2009 22:12)

alanopes:původní, snad dobrý záměr, se změnil na trapnost.Na tři pokusy o soutěž se nikdo nepoučil z toho, že se tímto diletantským způsobem soutěž dělat nedá.Soutěž musí mít jasná pravidla a i hodnocení.Že se z toho stane nervydrásajiící závod pro pár šílenců, kteří pro své psy shání tisíce hlasů muselo vědět i malé dítě.Kdyby ti pejskové věděli co jejich páníčkové dělají, tak by jim ani ty granule nechutnaly. Ono by totiž mělo být doplněno pravidlo, že ty granule musejí sníst ti jejich páníčkové a těm psům za trest po celou tu dobu musejí dělat řízky a bifteky.Jediné co by bylo pozitivní, by bylo zrušit název soutěž a nazvat jej galerií pejsků ČR.Ta je totiž jedinečná a je v ní jeden pejsek jeden pejsek hezčí druhého. Dále byste mohli uveřejnit na pokračování fotografie pejsků ve vašem bulváru, určitě by to zvýšilo jeho úroveň než Bartošová nebo Paroubek.Jestli chcete trochu zlepšit objektivitu, věnujte ceny psím útulkům.Jinak zdravím a věřím, že se z toho poučíte a konečně uvěříte, že lidská ješitnost vítězí nad zdravým psím rozumem.

(30. 04. 2009 10:49)

lenciak:předpokládám že jste taky vyhrál ? chtěla bych se zeptat jestli Vám přišel aspon nějaký email od redakce nebo něco tak? já jsem taky vyhrála v kategorii nejpodobnější pes... a ještě se mi nikdo neozval.

(29. 04. 2009 11:02)

davidx:Byli jsme třetí v "největších".
Psal jsem i přímo redakci, žádná odpověď, žádná reakce....

(29. 04. 2009 14:45)

lenciak:Juuu pejsek je opravdu moc hezký ... no třeba se nám ozvou ... je to divné.Kdyby se Vám ozvali dejte vědět prosím taky pořád čekáme. nebylo minulé vyhlášení i v novinách?

(29. 04. 2009 21:03)

verikf:My jsme byli na třetím místě v nejmenších a taky nám nic nepřišlo! TAkže vůbec nic nevíme! Ani mé kamarádce, co taky vyhrála nic nedorazilo!

(01. 05. 2009 08:56)

lenciak:už se Vám někdo ozval??? jak jsem se dívala tak tady už je video s předávání asi prvních míst...

(02. 05. 2009 13:33)

atij123:To bylo teprve předávání cen výhercům 2. kola. Redakce mi napsala v pondělí 27. a ve středu 29. bylo předávání. Nepropadejte panice, ozvou se. Přeju pěkný den Jíťa

(03. 05. 2009 09:38)

davidx:Jak budou předávány výhry ?

(28. 04. 2009 13:18)

matt111:NESNÁŠÍM SOUTĚŽE ,KDE NEJSOU FÉROVÉ VÝSLEDKY VÍTĚZŮ..T OS EJEDNÁ I P SA V BLESKU A POD...NESTÁLE VŠUDE DOSTÁVÁM VZKAZY ..DEJTE MÉMU PEJSKOVI HLAS DO SOUTĚŽE..JE TO TRAPNÉ..POKUD SE PEJSKE NĚKOMU LÍBÍ ..DÁ HLAS SÁM OD SEBE A NE ŽE MĚ O TO NĚKDO ŽÁDÁ..NAKONEC VYHRAJE FOTKA ,KTERÁ SI TO ANI NEZASLOUŽÍ A JSOU TAM DALKO KRÁSNĚJŠÍ PEJSKOVÉ ...KDO POŘÁDÁ SOUTĚŽĚ, NEMĚLI BY UMOŽNIT DÁVAT HLASY ČTENÁŘŮM,ALE MĚLA BY HODNOTIT ..POUZE POROTA BLESKU!!!!!!!!!!! JEN TAK BY BYLA SPRAVEDLNOST

(28. 04. 2009 11:17)

matt111:OMLOUVÁM SE ZA PŘEKLEPY, ŠPATNÁ KLÁVESNICE ,PÍSMENKA SE MUSÍ HODNĚ VYŤUKÁVAT

(28. 04. 2009 11:19)

luha:Nechci nic říkat, ale Boráč byl v jedné kategorii vyřazen a druhou vyhrál, nemohl náhodou jeden pes soutěžit jen s jednou fotografií? Totéž Nelinka - v jedné kategorii je první a v jiné je třetí - myslím, že se jedná pořád o téhož pejska. Udělá se s tím něco?

(27. 04. 2009 21:54)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy