DISKUSE K ČLÁNKU

alitifa17:Kdyby nasi politici vymysleli neco takoveho http­://***­.com/7­xakhf9 urcite by bylo v CR mnohem veseleji

(10. 06. 2012 23:34)

jaksobici:Kdyby nasi politici vymysleli neco takoveho http­://kuc­.cz/u­pe0he/ urcite by bylo v CR mnohem veseleji

(10. 06. 2012 23:31)

david7dolansky:Velice zajimave cteni je na http­://kuc­.cz/u­pe0he/ a NENECHTE se ovlivnit prvnim dojmem! Musi se to precist cele.

(09. 06. 2012 23:14)

sedm:Dobrý den, postýlku je možné prohodit s komodou vedle ní. Postýlka se dá ke zdi, rozhodně by miminko mělo být spíš v klidu a a také částečně okna a větrat se dá nad počítačem. Je zde u postýlky právě pohodlný sedací pytel pro kojení. A v noci raději k miminku vstávat než si jej zvykat na spánek s rodiči. Brzy miminko vyroste a pak je dobré mít soukromí jak pro rodiče tak i pro dítě. Jak ale vychovávat dítě je na každém... Postýlka je na kolečkách a dá se dát také k posteli.

(09. 06. 2012 19:59)

sedm:Děti rozhodně mám a je opravdu na každém jak je vychovává, bohužel v článku není zmíněná možnost otočení či přesunutí postýlky.

(09. 06. 2012 20:02)

marais:ta kombinace fialovo-bílá se mi taky moc líbí, ale to bych musela vše vyházet a při dnešní drahotě a krizi raději šetřím. Pro mladé je to moc fajn.

(09. 06. 2012 10:53)

lowe20:Ano já vím, tá postýlka pod okno, není moc dobré řešení,...opravdu je lepší mít miminko pod dohledem u sebe, ...ještě to zvážím ..

(08. 06. 2012 14:23)

lowe20:Dobrý den, jsem Veronika majitelka tohoto bytu, chtěla bych říct že mě se teda návrh moc líbí, ty barvy jsou skvělé, trochu jinak bych vyřešila tu postýlku jak říká baruna, ...ale jinak vše ok....tento pokoj je velice malý, a dost mě štve ten nábytek co tady mám, ale dát ho pryč nemohu, protože na nový nemám dostatek peněz, postel už mám..místo toho gauče.. ...

(07. 06. 2012 23:55)

evita5555:Dobrý deň Veronika, jasne že potrebujete nábytok a ak sa vám taká farba páči, nie je problém. Všetci sme tu ale kritizovali hlavne umiestnenie postieľky. Ešte to neviete, ale mama musí kontrolovať svoje dieťatko ak niekoľkokrát za noc, prípadne ho kojí aj v noci. Sama o chvíľu poznáte, aký je rozdiel v tom, ak môžete mať stále maličké na očiach, počujete ho dýchať, ako keby ste vždy museli vstať a ísť na opačný koniec izby. Budete potrebovať vetrať, ale ak pod oknom bude spať dieťatko, tak to bude dosť veľký problém. V tom kúte by mal byť počítač, aby nikoho v miestnosti nevyrušoval, aj keby sa na ňom pracovalo v noci. Takže radím, ešte si to dobre rozmyslite, čo s tou postieľkou.

(08. 06. 2012 10:41)

ketiv666:Bytová policie:NEpovedlo se! I jako chlap se hrozím dětské postýlky strčené za skříní v největším průvanu

(07. 06. 2012 22:24)

eminka:Sotva jsem viděla návrh, tak jsem byla zklamaná. Musím souhlasit s ostatními. Maminka potřebuje mít mimčo u sebe, architektka opravdu asi nemá děti, protože noční vstávání by ji poučilo. Pokud by to zůstalo stejně a někdo chtěl večer dělat na PC? bude monitor svítit do postýlky. Postýlka u okna při větrání a radiátotu při zimním topení opravdu není dobré řešení. Za mě . Možná na oko hezké, ale nepraktické.

(07. 06. 2012 18:54)

beruna:Dětská postýlka nacpaná těsně pod oknem není šťastné řešení už kvůli tomu, že při důkladném větrání bude dítě neustále v průvanu, při vedrech bude jeho postýlka v panelákovém bytě rozehřátá jako pec a při bouřkách nebo slejváku se dítě bude bát.

(06. 06. 2012 17:37)

pralinen:Take se mi reseni nezda optimalni - a nevsazel bych jen na uvahu o malem prostoru. Urcite bych prostor "otevrel" skrinemi s posuvem misto dveri, vyplni z bloku zrcadla v cele plose, kdy se pokoj opticky rozsiri, misto dominantni postele futton v pohodlnejsim provedeni s polohovanim, kdy treba pri kojeni muze maminka volit tvar "sezeni/lezeni". Postylka u topeni a okna opravdu neni moc dobry napad - naopak bych volil malou posuvnou textilii s propustnym a vkusnym dekorem, kdy lze zajistit intimitu. Myslim, ze by si jeste dalo pohrat s celkovou dispozici a ne "nastrkat" vse kolem sten.

(06. 06. 2012 10:22)

evita5555:No to sa teda podarilo. Pani architekta síce napchala potrebné veci do tej izby, len asi nevie, aké sú potreby úplne maličkého bábätka a jeho matky. Dať malé dieťatko na opačný koniec izby, pod okno a vedľa radiátora, to môže urobiť len niekto, kto nemal deti. Na papieri to vyzerá pekne, ale mamička hneď zistí, že kvôli každej kontrole maličkého bude musieť bežať cez celú izbu a hlavne bude musieť vždy vstať. Keby mala postieľku vedľa seba, stačil by pohľad.A keď sa začne kúriť, to dieťa v tom prievane určite ochorie. Na mieste mamičky by som to ešte poriadne zvážila.

(05. 06. 2012 16:56)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy