DISKUSE K ČLÁNKU

mirekzapalik: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(15. 06. 2012 15:49)

majojo:První vavřínový věnec začal nosit Julius Caesar, oficiálně pro nějaké obrovské vítězství, ve skutečnosti proto, že ten dědek ješitnej začal plešatět. To samé Tiberius - a pod postel se i s věncem neschovával on, ale Caligulla.
No a ten bůček je, pokud vydrží, fakt skvělej.

(13. 06. 2012 07:24)

tryskomys:Tenhle recept na využití bylinek je super. Jen doba odležení v lednici je natolik dlouhá, že bůčku postupně ubývá a mizí kdovíkde.

(12. 06. 2012 16:22)

Nezmar79:Aha, to znam! Skudce se jmenuje "chlap" a skodi ponejvice v nocnich hodinach, kdy napada lednici. Funguje na nej, pokud okolo bucku rozlozis pasticky na mysi a vymontujes z lednice zarovku. Bude chycen pri cinu a poznas to tak, ze se bytem zacne rozlehat neuveritelny rev s vylevem spousty sprostych slov . Pokud jsi zena, prosim, nezkousej pokladat pasti, pokud se ten tvuj zivi jako klavirni virtuoz ci houslista, anebo pracuje jako chirurg ci ak. malir. Tam by vas to oba mohlo stat celicky vas luxus. Kdyz se muz zivi rukama a pouziva k tomu ruzne naradi, je na nejake to "klepnuti pres prsty" zvykly. Takze mu pasticky neublizi. Ale pokud jsi, tryskomisi, chlap, tak vyzkousej svoji pevnou vuli, protoze cim vice je ten bucicek ulezenej, tim je lepsi. A sam sobe asi pasticky klast nebudes . Dej si zatim tu polivku s kroupama, ono to zazene to dlouhe cekani. Fakt to stoji za to . Hodne stesti a dobrou chut !

(12. 06. 2012 18:38)

Nezmar79:Nejlepsi je bobkovy list, kdyz se povari s pekne prorostlym buckem v osolene vode - asi tak 5 listu na jedn stredne velky bucek. Muzete pridat par kulicek noveho koreni a taky par kulicek pepre. Po uvareni bucek vyjmete z hrnce, potrete rozmackanym cesnekem se soli a posypte sladkou parikou. Zabalte na par dni do alobalu a ulozte v lednici. Po 3 dnech je bucek jako maslo a na tenko nakrajeny na krajicku chleba je tou nejlepsi bylinkovou dietou, jakou znam. Dieta pracuje nejlepe, je-li pokrm zapijen strednimi dousky Plzenskeho Prazdroje. Samozrejme ze vyvar s bobkovym listem nevylevame, ale pridame nasrouhanou korenovou zeleninu (mrkev, celer, petrzel) a do mekka uvarene kroupy. Na zaver prihodime par stroucku rozmackaneho cesneku a hrst majoranky, kterou promneme v dlanich. Tento vyvar z bobkoveho listu vas ochrani pred nachlazenim, pred upiry i pred sexualnim harasenim (cesnek ).

(11. 06. 2012 20:23)

Nezmar79:Oprava: ...a posypte sladkou paprikou...

(11. 06. 2012 20:25)

evita5555:mňam, tak toto bol úplne najchutnejší príspevok za posledných 5 rokov. Mňááám.

(13. 06. 2012 10:46)

starypes: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(14. 06. 2012 11:46)

Nezmar79:Kazdemu dle chuti, ale ja ostre nemuzu, tak ja praktikuju jenom tu sladkou. I kdyz tenhle bucek jsem nejedla uz aspon 4 roky. Muj manzel je Amik a ti nevedi, co je dobre. Ten kdyz vidi "tlusty maso", tak se skoro osype . Ale ja jsem se tak navnadila, ze ja si ten bucek tento vikend udelam a cely si ho snim sama . Trpeliva jsem, takze mi nebude mizet z lednice tak, jak mizi Tryskomysi . Preji krasny vikend

(15. 06. 2012 17:48)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy