DISKUSE K ČLÁNKU

querty:Taky mám jednopokojový byt 40 m2. Ovšem určitě pár set tisíc se mi do toho nechce vrazit.

(25. 06. 2012 14:39)

Nezmar79:Jejdanky, ja myslim, ze tohle se architektum setsakramentsky povedlo. Souhlasim ale i s ankou (nize). I ja bych uprednostnila zmenu kuchynskeho koutu v koutek spaci. Problem muze byt privod vody, odpad a eventualne plyn, ale pokud mate penize na instalatery a plynare, tak je to OK. Ale i takto je to velmi povedene. Nejsem sice moc pro moderni minimalisticky vzhled, ale tento je mimoradne povedeny. Gratuluji.

(23. 06. 2012 03:53)

marketkatrnkova:Ahoj lidi. Taky uz vas nebavi porad dokola poslouchat sefa? Ja ho treba naprosto nemuzu vystat a vcera mi kamaradka poradila stranky http­://zkr­at.me­/78574 a myslim, ze sef se muze jit klouzat Kdyztak mrknete, treba to zaujme i vas, stejne jako cely nas kancl dnes

(22. 06. 2012 18:55)

marketkatrnkova:Ahoj lidi. Taky uz vas nebavi porad dokola poslouchat sefa? Ja ho treba naprosto nemuzu vystat a vcera mi kamaradka poradila stranky www.***.cz a myslim, ze sef se muze jit klouzat Kdyztak mrknete, treba to zaujme i vas, stejne jako cely nas kancl dnes

(22. 06. 2012 18:51)

maxerter:Neco naprosto fascinujiciho - brzo jiz nebude mozne! HORI! viz http://sux.cz/f72c

(21. 06. 2012 21:19)

dvezelvy:V tom zpackaném paneláku v 1+kk se žilo docela slušně - jako člověk. Dokud si sousedé nenechali rekonstruovat spodní byt. To co teď zažívám je peklo: hukot, drnčení a chvění podlahy, hlasy a zvuky ke mně prorážejí mnohem intenzivněji než dříve. Zřejmě kvůli změně dispozice bytu dole, nacpali asi nevhodné spotřebiče pod můj obytný prostot, navíc tam cosi v noci i ve dne často hlučně dělají... Teď už to bydlení pro člověka není. Ani pro zvíře. V původním stavu jsem slyšela zvuků minimum a určitě se netřásly zdi a podlaha. Slyším-li o rekonstrukcích, je mi zle

(20. 06. 2012 22:39)

gogo:Ano, je to tak. Žít se dá v paneláku slušně. Ale jen za dvou předpokladů : Že sousedé nad vámi, pod vámi a vedle vás jsou normální lidé a ne tlupa alkoholiků či jiných pomatenců a za druhé, když vnější okolí není noclehárnou asociálních zdrogovaných živlů... Jinak máte smůlu na entou ..

(21. 06. 2012 11:02)

anka:Je to opravdu umeni nafouknout tak maly byt.....Ale ja bych to udelala jinak...Tam, kde je kuchynska linka, bych dala postel a na stenu nejake otevrene police...(potrebuje se poradne vyspat a kdo chce porad skladat a rozkladat postel...a navic do polic muze koupit takove proutene kosiky z a tam ulozit nejake veci, plus pod postel postavit suplik na koleckach,ktery se da vytahnout jako dalsi ulozny pros­tor)­....Ku­chyn­skou linku bych dala tam kde ma ted televizi a hned naproti bych dala pult se stejnym povrchem jako ma kuchynska lika - z jedne strany to muze pouzivat pri priprave jidla, plus ve vnitr je dalsi prostor k ulozeni veci - a z druhe strany k tomu muze prihodit dve vyssi stolicky - a ma misto na jidlo...sedacku muze nechat tam kde je....ale jakoby zabudovanou do "steny" - protoze potrebuje dalsi ulozny prostor.drzim palce

(20. 06. 2012 17:33)

fortin: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(20. 06. 2012 12:14)

mumla:A kde je to +1? Tohle je 1+kk, neboli postaru garsonka.

(19. 06. 2012 09:56)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy