DISKUSE K ČLÁNKU

Tarpedivan:To vypadá velmi zajímavě. Díky za tipy. My zrovna také vybíráme nějaký nový zahradní nábytek. Momentálně máme na zahradě takový nehezký plastový a rádi bychom ho nahradili právě nábytkem ze dřeva. Co jsem se tak díval, tak zatím se mi asi nejvíc zamlouvají zahradní sestavy, co mají tady: http­s://ww­w.zah­radni-dreveny-nabytek.cz/Zahradni-sestavy-c18_0_1.htm

(15. 02. 2019 07:50)

gasket:Máme doma zahradní nábytek z umělýho ratanu a jsem spokojená. Ale je ručně pletený. není to jako ty levný ratanovky z lisu.

(20. 03. 2014 17:01)

ivokrobot:Koukal jsem na váš odkaz terassa.cz. Nábytek se mi líbí, ale nemám s čím porovnat. Lze vůbec porovnat Váš s teakem nebo klasickým ratanem? Protože oni nabízí jen umělý ratan

(24. 03. 2014 17:34)

gasket:Srovnat se to asi dát. Teak je dřevo a dřevo je dřevo , ale musí se o něj pořád pečovat. Navíc se může dřív nebo pozděj uvolnit a rokyvlat. Já s tím naším zahradním nábytekem nedělám nic. Rozvrzat se nemůže, protože není montovaný ale jde o jeden kus. A pak si myslím, že teakový nábytek nikdy nemůže vypadat tak dobře jako ratanový nebo umělý ratan. No a i ta cena je jiná...

(27. 03. 2014 10:09)

ivokrobot:díky, jak jsem psal nábytek se mi líbí, manželce taky, cenově taky dobrýk, takže to nějak dopadne. Dá se ale na to mrknout dříc, než si cokoliv objednám?

(29. 03. 2014 16:27)

ivokrobot:Mně se takovýto zahradní nábytek moc nelíbí. Přidje mi jakoby staromódní. Ale zase nevím, jestli je třeba ratan nebo umělý ratan lepší. Manželka chce už konečně něco na zahradu, ale já si nechci koupit něco, co se mi nelíbí. Jaká je kvalita ratanu nebo umělýho ratanu? Je to srovnatelné životně s dobrým dřevěným nábytkem? Protože cenově tam jsou práce docela rozdíly...

(18. 03. 2014 12:28)

gasket:kdyžtak kouknete na terassa.cz, tam jsme ho kupovali

(20. 03. 2014 17:02)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy