DISKUSE K ČLÁNKU

anthrax1991:Ahoj, zaoblené akvárko je hlavně velmi nepraktické. Velmi špatně se čistí kulatá skla a je hodně obtížné na kulaté sklo připevnit potřebnou techniku. A zpravidla má nevyhovující objem.

Podštěrkový filtr má daleko více záporů než kladů. Pro běžné akvárium bych ho nedoporučil. Při výběru filtru hlavně zohledňujete objem filtrační hmoty. Pokud vyberete tzv. honič vody, tak filtr nikdy nebude plnit svou biologickou a chemickou funkci, bude naprázdno honit vodu.

Ideální je ryby nedávat do nádrže dříve než za měsíc od založení a spouštění filtru. Podmínkou jsou rostoucí rostliny. Největší koncentrace NH3 a NO2 jsou v akváriu 2. a 3. týden po založení. Je tedy nezodpovědné do takového prostředí dávat.

Ať vám to všem plave

(19. 03. 2018 12:58)

sandrahauserovva:Ahoj, letos koluje po internetu a mezi lidma nova forma privydelku, idealni na konec leta, kdyz je vecer hodinka dve casu... Sama si takto privydelavam jiz od kvetna a fakt me to nadchlo. Miliony z toho nejsou, ale dokud to jde, tak se mi hodi kazda snadno vydelana kacka Kdyztak mrknete na www.***.cz

(23. 09. 2012 15:51)

sandrahauseroova:Ahoj, letos koluje po internetu a mezi lidma nova forma privydelku, idealni na konec leta, kdyz je vecer hodinka dve casu... Sama si takto privydelavam jiz od kvetna a fakt me to nadchlo. Miliony z toho nejsou, ale dokud to jde, tak se mi hodi kazda snadno vydelana kacka Kdyztak mrknete na www.***.cz

(22. 09. 2012 12:44)

sandrahauserrova:Ahoj, letos koluje po internetu a mezi lidma nova forma privydelku, idealni na konec leta, kdyz je vecer hodinka dve casu... Sama si takto privydelavam jiz od kvetna a fakt me to nadchlo. Miliony z toho nejsou, ale dokud to jde, tak se mi hodi kazda snadno vydelana kacka Kdyztak mrknete na www.***.cz

(21. 09. 2012 21:21)

sandrahauseerova: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(21. 09. 2012 20:02)

sandrahausserova:Ahoj, letos koluje po internetu a mezi lidma nova forma privydelku, idealni na konec leta, kdyz je vecer hodinka dve casu... Sama si takto privydelavam jiz od kvetna a fakt me to nadchlo. Miliony z toho nejsou, ale dokud to jde, tak se mi hodi kazda snadno vydelana kacka Kdyztak mrknete na www.***.cz

(19. 09. 2012 18:44)

sandrahauserova: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(18. 09. 2012 18:57)

czechamerican: autore MK...preji dobry den, neodpustim si par poznamek, k Tvemu vydanemu prispevku o rybickach. Popravde, nejak nechapu jak muzes vubec neco tak stupidniho napsat...i kdyz par veci tam je pravdivych...urcite malokdo by dal " fish tank " vedle topeni , ja delam posledni leta jen " more " mam dve akvaria na 150 gal, kazdy...tedy 570 litru...zacinal jsem s jednim pozdeji jsem pridal c.2 ...muj syn ma dve 200 litrovy na sladkou vodu...v jednom dela, Afriku a v druhym takovy liny rybicky...
Nebudu tady psat za sebe, ze vsemu perfektne rozumim...ale vjelo do mne proste napeti...jak muzes tak vklidu napsat neco...co by melo poslouzit lidem a pritom vlastne nenapises nic...kde jsou zminky o konkretni filtraci...o kanistrovych filtrech...o proteinovych filtrech, kde jsou zminky o tom jak se ma udrzovat voda v kondici..??? Kde...je neco otom co se do vody pridava a proc? Kde je zminka o svetle­ch..­.mimoc­hodem­...bl­abol ze osvetleni..jen na par hodin...??? Vis vubec co jsou T5 ? Bily a modry zarivky ? Modry na simulaci mesicniho svitu..a kdyz uz pises o tom jak by melo byt akvarium vybaveno... nejak jsem nepostrehl kde neco konkretniho doporucujes. Krome rostlin ...
Kde mas zminku o bio-kulickach...Ty opravdu myslis ze treba morsky Akvarko potrebuje na vytvoreni cyklu jeden tyden...minimum 5-6 tydnu ... a kde je zminka o tom jaky rybi a proc nasadit prvni...? Vis kdyz si troufas na clanky tohohle typu, byt tebou tak si prectu dve knizky z kterych se muzes neco naucit. Jsou od skveleho pana ktery tomu vsemu narozdil od Tebe rozumi. A ja jen doporucuji, protoze skutecne vi o cem pise...jak jsem predeslal ja delam tady na Floride "more " takze knihy jsou : Pruvodce morskou faunou a florou , a Morska Akvaristyka -Prakticky pruvodce, obe knihy od Hynek Darbujan...tam se muzes...zacist a po precteni, by jsi jiz nic takoveho ani do " Plesku " nenapsal. Bud zdrav ... A v prvni rade bych Ti doporucil odtahni si svoje akvarko ze svetla...vis proc ? to se doctes ))

(18. 09. 2012 15:23)

tryskomys:Příteli, akvaristika je jistě pěkný koníček, ale zdá se, že jste nepochopil, že v tomto bulvárním plátku seriózní článek nenajdete ani pod mikroskopem. Neumějí napsat ani o rybičkách Budete asi muset změnit lokál

(19. 09. 2012 20:21)

majojo:

(19. 09. 2012 21:08)

majojo:Akvaristika se píše s měkkým i, což nijak nesnižuje hodnotu tvého sdělení. No a co počít s těmi trubkami, kteří nepěstují mořskou faunu na Floridě, ale čvachtají se v středoevropských sladkovodních rybníčcích? Samozřejmě daleko od okna.

(19. 09. 2012 21:12)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy