DISKUSE K ČLÁNKU

alexakovva: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(30. 09. 2012 09:19)

alexakovaa: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(29. 09. 2012 20:32)

alexandrakovva:Ahoj, letos koluje mezi lidma nova forma privydelku, idealni na podzim, kdyz je vecer hodinka dve casu... Sama si takto privydelavam uz od srpna a vazne me to nadchlo. Miliony z toho sice nejsou, ale dokud to jde, tak se mi hodi kazda snadno vydelana korunka Vice na www.***.cz

(28. 09. 2012 18:28)

alexandrakova:Ahoj, letos koluje mezi lidma nova forma privydelku, idealni na podzim, kdyz je vecer hodinka dve casu... Sama si takto privydelavam uz od srpna a vazne me to nadchlo. Miliony z toho sice nejsou, ale dokud to jde, tak se mi hodi kazda snadno vydelana korunka Vice na www.***.cz

(28. 09. 2012 10:52)

petrsvetavy8: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(27. 09. 2012 10:41)

sandrahauserovva:Ahoj, letos koluje po internetu a mezi lidma nova forma privydelku, idealni na konec leta, kdyz je vecer hodinka dve casu... Sama si takto privydelavam jiz od kvetna a fakt me to nadchlo. Miliony z toho nejsou, ale dokud to jde, tak se mi hodi kazda snadno vydelana kacka Kdyztak mrknete na www.***.cz

(23. 09. 2012 15:50)

sandrahauseroova:Ahoj, letos koluje po internetu a mezi lidma nova forma privydelku, idealni na konec leta, kdyz je vecer hodinka dve casu... Sama si takto privydelavam jiz od kvetna a fakt me to nadchlo. Miliony z toho nejsou, ale dokud to jde, tak se mi hodi kazda snadno vydelana kacka Kdyztak mrknete na www.***.cz

(22. 09. 2012 12:43)

sandrahauserrova:Ahoj, letos koluje po internetu a mezi lidma nova forma privydelku, idealni na konec leta, kdyz je vecer hodinka dve casu... Sama si takto privydelavam jiz od kvetna a fakt me to nadchlo. Miliony z toho nejsou, ale dokud to jde, tak se mi hodi kazda snadno vydelana kacka Kdyztak mrknete na www.***.cz

(21. 09. 2012 21:21)

stepa10000: A jinak seš normální ?

(26. 09. 2012 13:05)

sandrahauseerova: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(21. 09. 2012 20:02)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy