DISKUSE K ČLÁNKU

djaba:Taky mi babička cpala cibuli , tymián a další její lahůdky. K tomu jsem se musel potit jako de..l až jsem viděl modře.Potom jsem vždy dostal záchvat dušnosti a rozdýchali mně až lékaři.

(23. 10. 2012 21:14)

luckavesnidalova:Ahoj. Toto me dnes nadzvedlo ze zidle, a ze jsem uz lecos videla :p www.***.cz - Zkousim, hraju si s tim a zatim paradicka Znate?

(23. 10. 2012 19:15)

mirkaholaskova:Ahoj. Toto me dnes nadzvedlo ze zidle, a ze jsem uz lecos videla :p www.***.cz - Zkousim, hraju si s tim a zatim paradicka Znate?

(20. 10. 2012 17:59)

krystinavanickova: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(20. 10. 2012 01:50)

alcaslibi:Mně je z cibule špatně stašně mě z ní bolí břicho. V poslední době jsem se naučila používát psí sádlo z bylin. Namaže se na hrudník a hezky uvolňuje hleny.

(18. 10. 2012 14:37)

kristynavanackova:Ahoj, letos koluje po internetu a mezi lidma nova forma privydelku, idealni na podzim, kdyz je vecer hodinka dve casu... Sama si takto privydelavam jiz od srpna a fakt me to nadchlo. Miliony z toho nejsou, ale dokud to jde, tak se mi hodi kazda snadno vydelana kacka Kdyztak mrknete na www.***.cz

(17. 10. 2012 18:34)

kristinkavanickova:Ahoj, letos koluje po internetu a mezi lidma nova forma privydelku, idealni na podzim, kdyz je vecer hodinka dve casu... Sama si takto privydelavam jiz od srpna a fakt me to nadchlo. Miliony z toho nejsou, ale dokud to jde, tak se mi hodi kazda snadno vydelana kacka Kdyztak mrknete na www.***.cz

(15. 10. 2012 19:30)

zlobit:Já nedám dopustit také na cibuli. Poradil mně to dětský lékař již před 35ti lety.
Nakrájet cibuli na drobno do hrníčku, posypat krystalovým nebo krupicovým cukrem, přikrýt a šťávu, která se vyloží dávat 3 x denně lžičku. Opravdu to funguje a používáme to i jako prevenci, nečekáme až někomu nebude dobře.

(15. 10. 2012 09:16)

sabika:na prevenci dáváte 3xdenně též?

o té cibuli slyším hodně a samá chvála, jen kdybych nebyla líná jí nakrájet

(16. 10. 2012 22:49)

kristinanovaskova:Ahoj, letos koluje po internetu a mezi lidma nova forma privydelku, idealni na podzim, kdyz je vecer hodinka dve casu... Sama si takto privydelavam jiz od srpna a fakt me to nadchlo. Miliony z toho nejsou, ale dokud to jde, tak se mi hodi kazda snadno vydelana kacka Kdyztak mrknete na www.***.cz

(14. 10. 2012 21:02)

sabika:no prosim Tě- už 2x v jedné diskuzi ...doporučuji- nedělit se o práci, ať ta milionářka z Tebe je

(16. 10. 2012 22:47)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy