djaba:Taky mi babička cpala cibuli , tymián a další její lahůdky. K tomu jsem se musel potit jako de..l až jsem viděl modře.Potom jsem vždy dostal záchvat dušnosti a rozdýchali mně až lékaři.
alcaslibi:Mně je z cibule špatně stašně mě z ní bolí břicho. V poslední době jsem se naučila používát psí sádlo z bylin. Namaže se na hrudník a hezky uvolňuje hleny.
kristynavanackova:Ahoj, letos koluje po internetu a mezi lidma nova forma privydelku, idealni na podzim, kdyz je vecer hodinka dve casu... Sama si takto privydelavam jiz od srpna a fakt me to nadchlo. Miliony z toho nejsou, ale dokud to jde, tak se mi hodi kazda snadno vydelana kacka Kdyztak mrknete na www.***.cz
kristinkavanickova:Ahoj, letos koluje po internetu a mezi lidma nova forma privydelku, idealni na podzim, kdyz je vecer hodinka dve casu... Sama si takto privydelavam jiz od srpna a fakt me to nadchlo. Miliony z toho nejsou, ale dokud to jde, tak se mi hodi kazda snadno vydelana kacka Kdyztak mrknete na www.***.cz
zlobit:Já nedám dopustit také na cibuli. Poradil mně to dětský lékař již před 35ti lety.
Nakrájet cibuli na drobno do hrníčku, posypat krystalovým nebo krupicovým cukrem, přikrýt a šťávu, která se vyloží dávat 3 x denně lžičku. Opravdu to funguje a používáme to i jako prevenci, nečekáme až někomu nebude dobře.
kristinanovaskova:Ahoj, letos koluje po internetu a mezi lidma nova forma privydelku, idealni na podzim, kdyz je vecer hodinka dve casu... Sama si takto privydelavam jiz od srpna a fakt me to nadchlo. Miliony z toho nejsou, ale dokud to jde, tak se mi hodi kazda snadno vydelana kacka Kdyztak mrknete na www.***.cz