DISKUSE K ČLÁNKU

belakvetoslapkova: Obsah příspěvku byl v rozporu s pravidly diskuse...

(06. 11. 2012 18:02)

ariaboa: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(04. 11. 2012 20:46)

ariaghia: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(02. 11. 2012 18:01)

ariatutti:SUPER clanek, ale to nam elektriku nebo benzin nezaplati! Zatimco kolegyne v praci mi dnes ukazala zajimavy zpusob privydelku z domova www.***.cz a to je jine kafe! Prestoze nejsem nejbystrejsi, tohle jsem pochopila behem 3 minut a hned jsem si vydelala prvnich par stovek, a to prakticky bez prace Kdyztak to omrknete taky

(31. 10. 2012 20:55)

dariadida:Do vyplaty daleko a kapsy prazdne? :o Nebudte smutni, sanci je spousta! Ale nez vyhazovat penize za losy a loterie, je lepsi zkusit navod vysvetleny na www.***.cz - da se to naucit za chvili a pri trose snaze se da prijit na moc hezke a jiste penize. Zkuste to

(31. 10. 2012 18:08)

ariaverda: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(30. 10. 2012 19:37)

adinaha:Bydlím v paneláku, ale každoročně také krmím ptáčky na balkoně. Nevím čím to je, ale poslední 2 roky si vůbec nevšimnou lojových koulí, po kterých se dříve mohli utlouci. Kupovala jsem je v supermarketu i ve specializované prodejně, ale bez úspěchu. Že by se zhoršila kvalita surovin?

(30. 10. 2012 18:58)

snow29: také máme, dokonce dvě .. nejvíce jim chutnají slunečnicová semínka, ostatní vcelku vyhazují .. Slétávají se tam sýkorky parukářky, modřenky i koňadry, brhlíci lesní i kosíci, střízlíci a sojky Je to vážně nádhera

(30. 10. 2012 18:14)

soorry:Už mám, lítá mi ke krmítku snad půl lesa, sýkorky, zvonek, pěnkava, stehlík, dlask, strakapoud aj. Kosům a drozdům dám rozkrojené jablko. kdysi mi tam přiletělo hejno brkoslavů. Krmítka mám z 5 litr. petlahví, vystřihnu okénko, podlepím vstup náplastí, ať se mají ptáci čeho chytit nepořežou si nožky. Do těch velkých se krmmiva víc vejde. to je potom divadlo, už tam mám provoz.

(30. 10. 2012 14:51)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy