DISKUSE K ČLÁNKU

petarandlikova:Zdravim. Mezi lidma ted koluje novinka, jak si *** na ***. Je to na - ***Cerna.*** - Ja si takto vydelavam uz pres mesic a nemuzu si to vynachvalit, stejne jako znami, kteri mi to poradili Doporucuji to omrknout rychle, protoze brzy to uz nebude mozne!

(27. 12. 2012 17:23)

krtekub:Neztrácejte čas: stavět se dá i v zimě! TO JE NEJVĚTŠÍ KRAVINA, VŽDY HRUB STAVBA BY MĚLA PŘEČKAT ASPOŇ DVĚ ZIMY. KDYŽ NÉ, TAK PAK NĚKTERÉ ČÁSTI DOMU ZAČNOU SEDAT, PRASKAT ZDIVO ATD. MAJITEL SE PAK DIVÍ.

(24. 12. 2012 11:24)

simonarandlikova:Zdravim. Mezi lidma ted koluje novinka, jak si *** na ***. Je to na - ***Cerna.*** - Ja si takto vydelavam uz pres mesic a nemuzu si to vynachvalit, stejne jako znami, kteri mi to poradili Doporucuji to omrknout rychle, protoze brzy to uz nebude mozne!

(23. 12. 2012 16:16)

simonarandlikova:Zdravim. Mezi lidma ted koluje novinka, jak si *** na ***. Je to na - ***Cerna.*** - Ja si takto vydelavam uz pres mesic a nemuzu si to vynachvalit, stejne jako znami, kteri mi to poradili Doporucuji to omrknout rychle, protoze brzy to uz nebude mozne!

(22. 12. 2012 20:35)

janarandlikova:Zdravim. Mezi lidma ted koluje novinka, jak si *** na ***. Je to na - ***Cerna.*** - Ja si takto vydelavam uz pres mesic a nemuzu si to vynachvalit, stejne jako znami, kteri mi to poradili Doporucuji to omrknout rychle, protoze brzy to uz nebude mozne!

(21. 12. 2012 17:31)

marketarandlova: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(18. 12. 2012 20:27)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy