DISKUSE K ČLÁNKU

janyna:No nevím, ale z vlastní zkušenosti vím, že pokud se do těsta přidává voda, je piškot nic moc. Už jsem jedla lepší dorty než je tento, nějak mě neoslovil.

(10. 12. 2013 19:54)

sores:Upekla jsem dort ještě ten den po přečtení receptu a žádný zázrak to tedy není.Mám recepty kde je korpus mnohem nadýchanější a jemnější nežli tento.Kdyby nebyly ořechy v krému a kafe v těstu tak je to normální buchta. Peču už leta a myslím že celkem dobře dle strávníků kteří si pochutnávají!

(07. 12. 2013 10:33)

makin:Tak sem nějaký Váš recept dejte, nějaký osvědčený.

Já bych tomu receptu v Blesku zase tak moc nevěřila, vídenští cukráři určitě nepoužívají do luxusních dortů tuzemák..

(10. 12. 2013 10:59)

foffa:Dekuji, mam lahvinku doma, mam tu "nahrazku" rada do caje, do jineho pecia. To jsem nevedela. Ani do stamprle se neplivne, kdyz to nabidnu.

(06. 12. 2013 22:20)

foffa:Mohl by mi nekdo vysvetlit co to je tuzemák? Ziji v zahranici, chtela bych ten dort upect a nevim, co je tuzemak. Dekuji.

(06. 12. 2013 17:29)

jotopir:Tuzemák je z původního názvu Tuzemský rum, který nám EU zakázala použivat, je to náhražka rumu.

(06. 12. 2013 17:47)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy