DISKUSE K ČLÁNKU

evita5555:Gratulujem, krajšiu diskusiu som tu ešte nečítala. Ale to psie bábatko je naozaj milučké.

(12. 01. 2014 22:18)

naidka:evita, dík

(13. 01. 2014 11:28)

bibijana:Můj pejsek taky tak krásně spinká.Vzala jsem si ho,až mu byl rok,je moc hodný,jediné,s čím mám problém je,že štěká na ostatní psy.Ať už z auta,nebo za oknem.Při vycházce,jak vidí jiného psa,tak už by se chtěla přátelit.Ale běda,jak pohladím nějakého cizího.To žárlí,no hrůza

(11. 01. 2014 14:33)

naidka:ahoj bibijano-D. Stejný problém mám i já se svým psem, přestože jsme ho měli odmalička. Nesnáší ostatní psy, jenom fenky z okolí, které zná, a potom ještě psa kámošky, se kterým chodíme ven. Kdybys ty dva viděla, to je na napsání knihy o psím chování a mezipsích vztazích . Kamoščin pes je starší, ale je hodný a mírný, ale našeho psa před sebe na cestu nepustí ani zaboha , protože ON musí chodit všude první, na našeho legračně zaprská, náš ostrý hlídač na něj štěká jak zběsilý, ale poslouchá ho, to máš vidět . Jinak je k cizím nepřátelský a je mi to kolikrát trapné, jak chce lidi a samozřejmě psy z mého okolí odhánět. a nedá si říct a nedá.

(11. 01. 2014 16:40)

bibijana:ahoj,naidko ,přesně jsi to nazvala-mezipsí vztahy.Moje fenka žárlí dokonce i na psí plyšáky.Chtěla jsem u nás pomáhat dobrovolníkům,kteří poskytují první pomoc týraným a nalezeným psům,ale nejde to,protože bych ztratila toho svého.Je na mě zkrátka závislá.Kdo ví,co prožila,než jsem se jí ujala.Tak aspoň pomáhám ostatním psům jinak-materiálně a finančně.

(11. 01. 2014 18:09)

naidka:taky se snažím pomáhat, ale o tom už jsme psaly. Psala jsi taky, že máš pejska z útulku, a to jsou prý nejvděčnější stvoření, úplně fixovaní na svou novou rodinu.
Našemu hafimu plyšáci nic neříkají, dostal jednoho od veterináře k Vánocům, a ani ho nevšiml. Jeho spíš zajímají psi v televizi, vždycky bezpečně pozná, když se tam nějaký objeví a začne na něj štěkat, to víš, cizí pes v obýváku , to nemůže připustit.

(11. 01. 2014 18:33)

bibijana:Ano,televize,to samé ,štěká nejen na psy,ale na všechna zvířata,která se tam objeví .Jinak je to strašně hodný pejsek.Nechápu to,ale reaguje neuvěřitelně na to,co říkám.Nejvíc na to její štěkání zabralo,když jsem jí řekla,že ji vrátím zpátky do útulku.To svěsila ocas,přikrčila se a začala se třást.Hned mě to zamrzelo,takže takto už více ne.Teď to zkouším tak,že po vzoru psí řeči na ni zavrčím

(11. 01. 2014 19:05)

naidka:hlavně to nezkoušej na ulici, kolemjdoucí by si to tvoje vrčení mohli špatně vysvětlit.

(11. 01. 2014 19:35)

bibijana: ,jasnačka.Dnes to byla překvapivě poklidná diskuse bez Pavlíka219.Ten je na mě už těžce alergický.Hezkou a klidnou noc všem přátelům zvířátek

(11. 01. 2014 20:32)

naidka:Nic pro zapřisáhlé nepřátele psů:
Ale to je krásňoučký miminečko a jak mucinečky krásně spinká. Já bych ho táák pomazlínkovala.

(10. 01. 2014 11:33)

vasek711:Hezky napsano, naidko.

(10. 01. 2014 12:47)

naidka:že jo?

(11. 01. 2014 16:41)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy