DISKUSE K ČLÁNKU

alzbeta59:Dekuji Sharko.
velmi pekne receno.

(24. 07. 2016 04:11)

mescaIin: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(22. 07. 2016 16:11)

aIIina: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(22. 07. 2016 15:49)

rego: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(22. 07. 2016 13:29)

rego_senior:Zavři hubu smrade, nebo ti přes ni doma zase naložím!

(22. 07. 2016 15:47)

(22. 07. 2016 19:57)

Mirek-Kalousek: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(22. 07. 2016 15:49)

(22. 07. 2016 19:59)

kostas:lidičky, nevíte náhodou někdo jak se zbavit divokých včel ? mám je na terase a nechtějí se odstěhovat,díky

(22. 07. 2016 11:17)

stros.vacl...@...:Chce to říct nějakému včelaři, aby vám půjčil rojáček, dát do něj pár pláství a cukrovou vodu. Někdy se chytí a přestěhují. Předpokládám, že žijí ve skulinách, že to není někde zavěšený roj!

(23. 08. 2017 16:56)

honza54: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(22. 07. 2016 10:34)

mescalin: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(22. 07. 2016 10:32)

pumrkanec: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(22. 07. 2016 10:04)

alzbeta59:Pumprkanec, dekuji.
Ja ziju s prirodou v harmonii. Nepouzivam chemicke postriky na msice, oplachnu je jemne hadici pokud se objevi a najednou jsem si uvedomila,ze mam berusky vsude kde ty msice jsou a ony je likvidhuji zleva z prava. Msice ani nevi co se s nimi deje.... Rano je objevim, kolem poledniho tam nastoupi berusky a vecer vidim berusky spokujene chrapat tam kde rano byly msice.
Staci tak malo a Matka Priroda si pomuze sama.

(24. 07. 2016 04:15)

sharka:jasně,na všechno pasti...velcí hmyzí predátoři hubí ty malé otravné..a my je hubíme proč? protože se jich bojíme... kdyby lidi nehysterčili, tak jim sršni dají pokoj... kdyby všude neměli potřebu se něčím cpát a vysejpali odpad a nenechávali všude zbytky,nebudou k nim lítat ani vosy... když si mi postavily na lodžii hnízdo ve větračce, měla jsme tak ynervy a napadlo mne jim to hnízdo vystříkat sprejem, ale pak jsme si na sebe nějak zvykly, nedostala jsem jediný žihadlo...věšela jsem prádlo,pruhovaný lítaly a nic..zalejval ajsme kytky, maximálně se šly napít do podmisek..neměla jsem jedinou mšici,jedinýho zmetka,co by mi ničil bylinky a kytky..ani komáři nebyli...
do těch lapačů z petek,bych narvala autory,aby si to zkusili,jaký to je, se pomalu hnusně utopit....

(22. 07. 2016 07:53)

alzbeta59:za
1) to nefachci. Moje kamoska to zkusila. Zadna vosa ani nic jineho tam nevletelo - ony vosy zase nejsou tak blbe jak by se nam hodilo. . Obsah lahve zacal hnit a bylo to dost nechutne.
2) vosy seberou a opyluji vic nez vcely - viz clanek na Blesku - odhadem 3 dny zpatky ???
3) jak be se libilo vam se topit - dlouho, pomalu ve smradlave brecce ?? .
4) pokud nikdo neni blbec a nepanikuje - vosy a srsni prilitnou, "ocuchaji" vas, zjisti se nejste kytka a leti dal. ALE reaguji na rychle pohyby, vydesi je to a potom utoci. Za to si lidi muzou sami.
5) ja mam asi dve - tri hnizda na pozemku. Davam jim prostor a respekt, oni nechavaji na pokoji nas.

Moje znama se rozhodla ze "vyhubi" vosy na jejim pozemku. Toz jim v noci, kdyz spaly sebrala a znicila jedno hnizdo. Zrejme zanechala pachovou stopu nebo neco. Behem tydne ji stiplo asi 7-8 vos. KARMA, lidicky, KARMA. Ja ji to neprala, ale jelikoz jsem ji rekla, nechej je na pokoji nic ti nedelaji a ona si jela svoje. Ona byla tak desne rozhodnuta neco zabit. Ani mi ji nemohlo a nebylo lito. Si o to rekla sama.
Proc se lidi porad snazi neco zabijet, kdyz to neni nutne???

(22. 07. 2016 07:20)

stros.vacl...@...:S tím opylováním jste poněkud šlápla vedle, ale vosy loví mšice dokonce i komáry a pokud se člověk moc nepřiblíží k jejich hnízdu, tak se dají lehce odehnat, nejsou agresivní. Ochranné teritorium včel, kolem úlů, je asi 10m, kdežto vosy se vás po třech metrech nevšimnou. Pokud pěstujete rané hrozny, tak bohužel, ty vosy nakoušou a naprosto zničí.

(23. 08. 2017 17:05)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy