DISKUSE K ČLÁNKU

seligaci@...:Zdravím všechny. Už dva měsíce se snažím chytit a nebo vypudit krtka a nedařilo s vůbec nic a to jsem zkoušel všechno možný. Trávník zničený,vše podhrabané,samá podzemní cestička ani chodit se tam nedá,protože bych si zlámal nejspíš kotníky. zkusil jsem koupit past na krtky a opatrně v rukavicích jsem odkryl část trávníku a vložil do jeho chodbičky nástrahu. Nevěřil jsem tomu ale zkusil jsem to . včera 26.4 2017 po dvou dnech jsem past vyndal a krtek uvnitř. Možná štěstí ale mám ho konečně!!! Za past jsem dal v OBI 150kč a mohu doporučit,přeju hodně štěstí

(27. 04. 2017 13:47)

Milanv:Vylít zbytek tekutiny z prázdné bomby na plyn (propan butan)do díry od krtka a zakrýt drnem. V tu ránu máte po starosti!

(27. 07. 2016 10:50)

bre-burda:Samé hlouposti. - Můj krtek má hlavní pelech přímo pod ořešákem a jak si tam lebedí. Hluk mu nevadí, jezdím mu sekačkou nad hlavou a nic. Přes noc udělá dalších 5 hromad. Kouř uniká z ostatních děr, tu, kterou by se k němu dostal si sám hbitě ucpe. Elektronický pípák vyžene dřív majitele nemovitosti než krtka a poštve na vás sousedy. Nejlepší je nastražit past do jeho hlavní chodby. Jsou to takové kleště s pérem a rozporkou, jmenují se "na sysla" protože ten zmetek, nevím proč, je chráněný. Prý že zkypřuje půdu. (??) Přitom žere hmyz, žížaly, kteří jsou hlavní zkypřovatelé půdy. Nevím jak těmi jeho 5cm dírami zkypřuje půdu?

(27. 07. 2016 09:31)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy