Klára Pištová:Některé recepty znám a rajčata zavařuji každoročně. Při vaření a konzervování nosím vždycky ochranné rukavice ze stránek https://www.uvex-safety.cz, abych si nespálila ruce. Díky to mu se dá výborně předejít plýtvání a přichystat si kvalitní dobroty na zimu. Celá rodina miluje můj domácí kečup a nakládaná rajčata, která si dáváme na špagety.
Mirka Nová:Mně se letos urodilo na zahradě hodně ovoce i zeleniny. Proto jsem se rozhodl koupit na internetových stránkách https://www.all-the-best.eu/ sušičku ovoce, zeleniny a potravin. Sušení nám umožnilo zachovat chuť a výživné hodnoty rajčat, a tak budeme mít po celý rok kvalitní suroviny pro vaření. Jsem nadšený z toho, jak si se sušičkou můžeme v zimě pochutnávat na křížalách, houbách atd.
Pedro324:Vezměte Vaše rajčata do Spanělska!
Nejčervenější událost roku – La Tomatina, jedinečná příležitost, během níž můžete beztrestně házet po ostatních rajčaty. A ještě je to společností vítáno! La Tomatina se koná každou poslední srpnovou středu již od padesátých let minulého století ve městě Buñol, kde se kvůli rajčatové bitvě každoročně sejdou tisíce lidí. Akci pořádá tamní radnice, která do nákupu rajčat a jejich dopravy investuje pravidelně několik desítek tisíc eur.