DISKUSE K ČLÁNKU

zdleon@...:Dobrý den všem co mají tuto rostlinku.Dostal jsem jí ale vůbec nevím jak jí udělat dobré podmínky i když si je přečetl ale stále mi černají spodní lístky.Měl jsem jí nejdříve k zakořenění ve vodě a spodní lístky začaly černat,narostly kořínky a tak se přesadila a stále spodní lístky černají.Protože mi příjemně voní,nechtěl bych o ní přijít.Poradí mi někdo jak s ní?Předem děkuji

(19. 09. 2017 10:05)

maca.mat@...:můj email je :maca.mat@seznam.cz--pro další zprávu.JOSEF

(23. 07. 2017 15:05)

stejmar:honza46 - odkud jste. V Pardubicích předám.

(03. 07. 2017 21:59)

filovamilu...@...:Tuhle rostlinku sem si objednala a sem s ni moc spokojená,je výborná na rýmu,používám ji do vody s citronem a 3 lísky rýmovniku,dokonce se dá využít i jako aloe vera na řezné rány má hojivý učinky. Nedám na tuhle bylinku dopustit.A ještě jednu zkušenost ,chodíme rádi do lesa a když si potřete nohy a ruce rýmovníkem klíš*** nemají šanci tak jak komáři.

(31. 03. 2017 21:20)

maca.mat@...:Zdravím Vás,chtěl bych si pořídit tuhle rostlin­ku//rý­movník­//,tu­to bylinku zná asi málokdo.Kde se dá sehnat?Nebo by jste mi ji mohla poslat??Děkuji za zprávu JOSEF

(23. 07. 2017 15:02)

honza46:Eukalyptus nemá s rýmovníkem nic společného. Rýmovník jsem si chtěla koupit, ale v květinářství ho nemají zasílají ho některé firmy na dobírku, ale se zasíláním kytek na dobírku mám velmi špatné zkušenosti.

(04. 01. 2017 08:19)

filovamilu...@...:už sem poslala hodně rostlinek rýmovniku poštou a zatim se nestalo že by bylinka došla nějak poškozená a všem pekně roste.

(31. 03. 2017 21:24)

jardavozembouch: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(16. 11. 2016 06:48)

mirka46:Tuto rostlinu jsem dostala už před lety jako eukalyptus.Je nezničitelná, jen ji stále zastřihuju a množím, už jí mám v truhlíkách, asi v 5ti květináčích, rozdávám jí všem známým i neznámých. Opravdu velmi rychle roste a nestačím zastříhávat a množit další. Krásně voní !!

(10. 11. 2016 18:57)

jiklik:Článek a obrázky patří "rýmovníku velkolistému". Úvodní obrázek ukazuje rýmovník drobno, či malolistý. Ale je tam zmiňován Plectranthus purpurový, který tam dle mého nemá co dělat. Ten má podstatně méně dužnaté listy. A když se rozmačkají - tak nic. Já rozlišuji dva druhy "rýmovníků". Malolistý a velkolistý. Plectranthus montanus a Plectranthus argentatus.

(07. 11. 2016 08:57)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy