DISKUSE K ČLÁNKU

evita5555:Je zvláštne, že má ten byt studený ako psí čumák, vôbec sa nedá poznať, kto tam býva, ani či muž alebo žena, nič osobné, kuchyňa malá, barový put len aby sa nepovedalo, sedieť za pri ňom nedá, kúpeľňa v zúrivej oranžovej-aký relax? No, mal by sa zamyslieť a niečo s tým urobiť, je škoda mať dom uprataný ale neútulný, to potom radšej ten panelák. A zašroubovať žiarovku je nejaký výkon? Moje deti to zvládli, keď mali 8 rokov. Držím mu pace.

(20. 05. 2010 16:02)

znojmacka:studený ani ne.. už jen ty barvy mají do studenosti hodně daleko.. Stačilo by pár kroků, aby to vypadalo bezva..Spíš to bude působit tak proto, že na oknech nemají záclony- jsou i moderní záclony, jednoduchý, bez vzoru a přesto zútulní pokoj. Pár doplňků k tomu (nějaká vázička)- neboť ty polštáře jako výraznej doplněk jsou zrovna kastrofa.. Má to docela dobrý doma, řekla bych pěkný ( ale zas ne nádherný)- je mi to blíž, než napsat, že je to škaredý nebo studený.. Ale je to můj názor.

(26. 05. 2010 15:06)

znojmacka:..normálně nějaký culíky uculený nemívám v oblibě, ale tenhle Vojta mi je sympatickej .. protože on se umí usmívat hlavně očima..

(20. 05. 2010 11:52)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy