DISKUSE K ČLÁNKU

odol:Tento článok ma zaujal,pretože pracujem v odbore inštalácie zabezpečovacích zariadení a kamerových záznamových zariadení.Trošku by som pribrzdil v nadšení,lebo potom nasledujú tieto fázy problematiky inštalácie tohoto typu zariadenia:

-predprojektové nadšenie,
-realizačné vytriezvenie,
-potrestanie neviných,
-odmenenie nezúčastnených,
-snaha zbaviť sa ,,ksindlu,,.

Tu krute platí zásada,že inštalácie podobných zariadení je múdre a nutné zveriť ľudom,ktorí to robia dennodenne v potu tváre a vedia posúdiť každý individuálny prípad.Viem,že výrobca sa nepoteší tomuto môjmu názoru ale dlhoročné skúsenosti mi hovoria:poraď tým českým bratom,máš ich rád a načo by si mal niekto zbytočne zdierať.Češi sú múdry a vzdelaný národ,vedia si poradiť-ale majú prúpovídku,že pozdě bycha honiti.Keď neposlúchnu,neskôr povedia,že ten slováčik ,,měl asi pravdu,,.
Nenaháňam nikomu kšefty a ani ich nikomu nechcem ničiť ale myslím si že v ČR je dobrá­,kva­litná,­skúse­ná firma z mesta na severe Čiech,ktorej názov pripomína jablká a každá dobrá montážna firma ju dobre,veľmi dobre pozná.Ja som sám namontoval stovky ich ústred­ní,kom­ponen­tov a pomohol som zachrániť obrovské hodnoty.Vďaka českému umu,­nápa­ditos­ti,kva­lite­.Aj ona má vo svojom sortimente výrobky,ktoré sú na vyššej úrovni ako tento a keď vám to skúsený technik nainštaluje,budete zírat.Keď k tomu dáte trošku českého patriotizmu,dobrý pocit sa znásobí!!
P.S.Platí zásada:cukrár má robiť zákusky,elektrikár lektriku,plynár plyn,politik chaos...a podobne.

Ing.Jo­zef,Br­atis­lava

(31. 05. 2010 22:14)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy