DISKUSE K ČLÁNKU

pettan:Dobrý večer, já rád kupuji bazénovou chemii z baze­novac­hemi­epra­ha.cz, mám s ní jen dobré zkušenosti a cena se mi zdá také velmi příznivá.

(29. 11. 2014 19:25)

holasekpetr:Nejlepší kombinací je UV lampa a chemie. UV lampou se sníží chemie a co nezabije UV, tak chlor určitě. Určitě experimentovat s domácí chémií je pitomost. Někdo dává do vody klasické Savo a nebo další tekuté přípravky, které nakupují v JZD jako náš soused. A pak se mu tam koupou malé děti. Každá chemie by měla mít svůj bezpečnostní list, kterým prodejce deklaruje jeho složení. My používáme a vřele doporučuji rakouskou chémii Arcanu a ideálně multifunkční tablety 5v1. Nakupujeme přímo z velkoobchodu: http://www.bazeny-obchod.cz/bazenova-chemie/

(15. 05. 2014 11:13)

czechamerican:Bydlim na Floride kde od Dubna do Listopadu denni teploty litaj mezi 28-38C nocni pak 26-30C...tedy idealni podminky pro mnozeni bakterii prakticky kdekoliv.
Mame bazen cca 17000 galonu tedy zhruba 65000 l vody. Filtracni jednotku zpousti casovac v 9.00 rano a vypina v 5.00 odpoledne. Jednotka je tvorena 1.5 kw pumpou, Filtrem ( papirova cartridge ) o prumeru 25 cm a vysce asi 70 cm, tubusem na chlorinove tablety, skimer ( prepad ) a hadice na jejimz konce je Baracuda. Baracuda cisti nepretrzite 8 hodin kazdy den automaticky dno a steny bazenu... www.ba­racu­da.co­m/po­olcle­aner­s/g3­.aspx Jednou za tyden je treba vzit kartac a preject steny bazenu a vyjmout filtr a vystrikat - vycistit zahradni hadici. Dale jednou za tyden dolevam na uvedene mnozstvi vody 2.5 gal Chlorinu 89.5 % a 1 cup tedy asi 8 oz. kyseliny " Hydrochlorine Acid 34.5 % " ... to je veskera udrzba. Dale jednou za pul roku dosypu asi 10 kg calcia a to je vse. Tester jsem pouzival ze zacatku ... ted uz ne. Staci jen kazdy tyden kartacovat, vycistit filtr a dolit chemikalie. Nic vic nic min a voda je pruzracna cely rok. Doporucuji par veci... voda v bazenu definitivne nesmi stat, musi byt v pohybu obvzlast kdyz sviti slunicko... pouzivat skutecne testovane chemikalie...ne zadnej shit od vetnamcu. Dale jeste lepsi system nez mam ja... je system kdy mate v bazenu slanou vodu....a samozrejme filtrci k tomu urcenou... specielne vynikajici pro deti...jelikoz ve vode neni zadny chlor...zadne paleni oci nebo cerveny oci zadny svedeni kuze ... proste parada... koukni sem http­://www­.dis­counts­altsys­tem.co­m/ ... tot vse... hodne stesti s udrzbou a hezky den v Cesku !

(11. 06. 2010 13:42)

ganzanie: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(12. 06. 2010 13:12)

czechamerican: Jestli to co jsem napsal zni jako kdyz jste prave slezli ze stromu, tak se omlouvam. Napsal jsem jen par vet na bazi zkusenosti ktere mam s bazenem...a jako reakci na clanek v kterem se pise, jak lide v Cesku pouzivaji modrou skalici a ruzna jina svinstva a jsem si jist ze jsou i taci kteri nepouzivaji nic. Dale pak jsou taci, kteri by hrozne radi bazen, ale maji strach z udrzby...nikdy se nikoho nezeptali..nikdy nepatrali potom jak narocne je bazen udrzet v kondici. Takze pokud se ty staras o svuj bazen tak jako ja anebo lepe tak je to v poradku, zcela urcite bych to ale nepsal v mnoznem cisle, jelikoz ne kazdy cini tak jako ty. Cauko

(13. 06. 2010 05:47)

ganzanie: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(13. 06. 2010 10:55)

czechamerican:Tak jo treba nekdy jindy nekde jinde...Cauko a hezky den !

(13. 06. 2010 16:07)

tomastak:Nevím jak často jezdíš do Česka, ale pro jistotu: Většina našeho obyvatelstva nežije na stromech! Většina redaktorů/pisálků ano...!!! ... pochop že on si nejdřív musí vybudovat třídního nepřítele (měd, kyselinu sírovou a pod. chemii) a pak ho pobýt­/zni­čit/u­vařit­/roz­čtvrtit nějakou "dotovanou" certifikovanou chemií. (Většinou se jedná o nějaký sponzorský dar ...)
---- To jen pro zasmání. Závidím Ti tu Floridu, a ... no jestli to půjde, ono se moc nepoužívá galonů ... spíš litry, ale beru to ...
P.S. My co chceme mít vodu křišťálově čistou odeberem vzorek a od odborníků si přivezeme tekutou chemi. A je po vše OK.

(13. 06. 2010 17:55)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy