DISKUSE K ČLÁNKU

mrazkova@...:Nabíjení přes noc nejenže ničí baterky, ale taky kabely. Zrovna nedávno se mi ten můj rozbil, tak jsem si objednala nový a k tomu radši i náhradní, a to odtud: http­s://ww­w.apo­lis.cz­/v-nabidce-naleznete-ruzne-druhy-kabelu-a-adaptery Rozhodně doporučuji!

(26. 09. 2018 19:13)

zvonik54:Je fakt, že když autor článku, nějaký mně neznámý Honzík Láska, napíše zmíněný článek o bateriích, tak ho jistě nenapíše kvůli tomu, že by s láskou miloval cizí zákazníky, kteří si pořídili v minulosti, ale i teď, nový mobil, a tedy by chtěl ve své láskyplné dobrotě ušetřit cizí peníze a snížit obrat kšeftů za baterky do mobilů, aby si nemuseli lidé kupovat opět nový mobil, novou baterii, či jiné komponenty. Máme tržní hospodářství a to tkví v tom, že je potřeba lidi zblbnout tak, aby naopak byl právě nastartován trh s bateriemi i s mobily. To znamená, že jako odborník vyprodukuji spíš teorii, která vede ke zkáze baterie mobilu, či i telefonu. -> ASI TAK....

(22. 08. 2017 02:26)

bouda2@...:Jak ste říkali ve videu při nabíjení vidělávat mobil z obalu. Tak já mám plastovej obal a nechce se mi to furt vidělávat při nabíjení. Mně při nabíjení dosáhne teplota 32 až 37 stupňů to bi vadit nemělo při nabíjení v tom plastovým obalu čekám na odpověď dík

(21. 08. 2017 21:30)

vlasta1:Nejprve by bylo dobré se naučit gramatiku.

(28. 08. 2017 09:41)

lukas001@...:To taky musite upozorňovat nato že někdo má chibi ve slovách to si taky nemužete nechat pro sebe a honem musite psat a upozorňovat nato že tam sou chibi. a psát todlencto.Bilo bi dobré se naučit gramatiku ???????

(29. 08. 2017 12:28)

Lena2006:Baterie mi vydrží 2 roky při denním provozu telefonu a nabíjením do plna. Pak ho využívají děti na hry a cca po dalších 2 letech ho likvidujeme nebo si ho vezme někdo ze známých - má stále funkční baterii.
Ten článek je silně zavádějící

(21. 08. 2017 16:48)

surfer: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(21. 08. 2017 16:55)

surfer: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(21. 08. 2017 16:39)

jtabp:A kde mobil s výměnou baterkou vezmete? Už jich moc není a za chvíli nebudou žádné. Mimochodem zručný člověk si ten mobil rozdělá i doma takže ho to stojí jenom chvíli času..

(21. 08. 2017 17:09)

jtabp:Opět spousty nesmyslů a klišé. Proč by se neměl mobil úplně vybít a dobít? To, že se vám mobil vypne neznamená, že je baterie úplně prázdná. Oni výrobci nejsou paka a nenechají ji vybít. To stejné s dobíjením, každej mobil se přepne na udržovací nabíjení a ničemu to nevadí. S tím nedobíjením do plna a odečtení jednoho dobíjecího cyklu to nemůže myslet člověk s IQ nad 60 vážně. Dle vaši logiky když nebudu nikdy dobíjet do plna tak mi nikdy neubyde cyklus a budu mít nekonečnou baterie, že vy chytráci.

(21. 08. 2017 16:02)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy