DISKUSE K ČLÁNKU

randa:To, že pořádá opulentní přehlídky je pro něj typické, je to stejný bezcharakterní člověk a stejně zahleděný do sebe jako generál Custer. Možná všichni co mu na to přispíváte to příště už zvážíte. To na čem si dělá PR stejně jen vždy opisoval ode mne.Na koni jezdím od osmi let, kdy jsem získal zbrojní průkaz i kdy měl zaregistrovaný chopper, lze ověřit.Já mohu přezku s nápisem El Cid ,stále hrdě nosit.A až budeš zase vzpomínat na svou mámu, tak se zamysli nad tím o čem s mým tátou v tom hereckém nebi mluví! Není ti ze sebe k blití tuneláři Václave Vydro???
Čestmír Řanda ml.

(21. 09. 2010 10:03)

randa:Václav Vydra je hlavně geniální zloděj a tunelář! Jako herec je geniální především v tom jak se tváří,že neumí do pěti počítat a tím jak zamlžuje tunel naší společné firmy El Cid! Mohlo by se snadno říci, že Řanda říkal a Vydra zase říkal, proto kdo chce tedy skutečně vědět co je tenhle "takymilovník" koní zač ať se podívá do obchodního rejstříku.Jak Vydra,aby se mne zbavil založil stínovou firmu,se stejným názven i na stejné adrese.Jako společníka si přizval Judr.Viktora Bradáče se ,kterým se tak rádi věnují dnes koním.Navíc podvedl Komerční Banku,ve které tvrdil, jak firma nefunguje a obchody nejdou.O tom,že El Cid poslal do konkursu sám on a ne nějací věřitelé radějí všude mlčí a mlží tím,že podnikání je jako manželství.O účetnictví tenhle lhář tvrdí,že mu ho ukradli aniž by to kde kdy nahlásil.Správci konkursní podstaty předal pouze starý mobilní telefon
A jedno ojeté auto.Ten sám nikdy firmu ani nenavštívil.Naopak hned potom dostal místečko u soudu a tak se jim podařilo tenhle loupežný konkurs dokopnout. Mě o mou matku připravil o finance i o dům s pozemky.Stínovou firmu výhodně prodal a ta existuje dodnes pod názvem C.I.D. Praha. Možná se čtenář ptá, proč se na to tehdy nepřišlo?
Je třeba s uvědomit,že s
bavíme o roce 1996, kdy nahlédnutí do obchodního rejstříku bylo martirium a ani Vydra s Bradáčem, netušili, že bude nějaký internet. Takže sumasumárum, kdo chce ať si srovná plačtivé výlevy pana Vydry se skutečností.Brzo zjistí,že krach ze,kterého vyjdete s domem, koňmi, motocyklem a lodí, je pro 90léta některých podnikatelů pro Česko typický. Naštěstí už někteří za záměrné způsobení úpadku byli i potrestáni. Nechci se rozepisovat o tom, jaké potíže nám způsobila tahle prachsprostá loupež za bílého dne problémy v osobním i pracovním životě, ale nebaví mě se dále dívat, jak tenhle všeuměl za moje peníze se projířdí na koni a motocyklu.To, že pořádá opulentní přehlídky je pro něj typické, je to stejný bezcharakterní člověk a stejně zahleděný do sebe jako gen

(21. 09. 2010 10:02)

pitkin: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(04. 08. 2010 13:23)

anka:to je vec nazoru......ja ho mam jako herce velmi rada.....a je mi sympaticky jako clovek taky...

(04. 08. 2010 13:29)

matyldamatylda: Já taky, dokonce i jako tanečník byl skvělý....

(04. 08. 2010 19:41)

garumna:Souhlas. Navíc je mi velice sympatické, jak se hezky stará o své koně

(04. 08. 2010 19:54)

smazan_20140613: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(04. 08. 2010 18:09)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy