DISKUSE K ČLÁNKU

osmnactka1...@...:Ono je to pěkné, ale když je to přehnané, to se mi taky už nelíbí.. My si dáváme jen jeden jednoduchý řetěz podél střechy a máme dvě takové decentní svítící dekorace ve tvaru hvězdy, což podle mě uplně stačí. Máme z https://www.t-zbozi­.cz/de­kora­tivni-osvetleni pokud byste chtěli mrknout

(30. 09. 2017 13:34)

mariela33:pejsankova jses na velkem omylu, na zadku asi sedis ty i kdyz v Britanii, kdyz se Ti tam tak libi tak si radeji cti jejich noviny..ziji v USA jiz 18 let, ale na jejich zvyky jsem si nikdy nezvykla, nejradeji mam Vanoce v CR. V Britanii jsem byla na mesic na dovolene a skvele to tam vubec neni....dam Ti jednu radu: priste nekrituzuj nekoho koho neznas a ani odkud je....kritizuj si v Britanii tam je tovice potreba, ale jde o to jestli vubec umis psat anglicky co?

(23. 12. 2010 00:00)

mariela33:Máme hezké české zvyky,
nechceme ty z Ameriky,
žádný krocan, byť jen půl,
kapr patří na náš stůl,
krásné dárky, plná bříška
máme přeci od Ježíška,
proto můžeme kopnout směle
Santa Clause do pr.
Šťastné a veselé Vánoce !

(18. 12. 2010 23:04)

volic:Moje řeč.Se vším naprosto souhlasím.

(19. 12. 2010 09:14)

pejsankova: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(21. 12. 2010 05:15)

kacota:

(18. 12. 2010 21:43)

janka4:České vánoce jsou s Ježíškem a mikulášská je s Mikulášem. I já nesnáším santu,soba a všechny ty americké móresy,jak píše níže -volic-.Držme se našich tradic.Přeji vám pěkné vánoce.

(18. 12. 2010 21:25)

volic:slov toto nevkusné ozdobení domů do našich končin nepatří.Americké móresy se tady bohužel ujmuly.Na tohle jsme chytlavý.

(18. 12. 2010 19:57)

manolla1: ! Také se mi ten jejich přeplácáný nevkus nelíbí ! Ale už i u nás se to "zabydluje" brr - fůj !!!

(24. 12. 2010 12:53)

Shelby16:To si každý dovolit nemůže ! Je to krásné to barevné osvětlení, když jdu já chudá zmrzlá okolo a krásně ty domy září do tmy a uvnitř jistě krásně teplo a bohatě prostřeno pečínkami, dobrotami a proudem tam teče šampaňské, vždycky si jenom povzdechnu - to se někdo má... Hold boháči jsou boháči...

(18. 12. 2010 15:53)

Shelby16:Já jsem kdysi měla žárovičky od Vietnamců, svítily hezky a byly levné, už bych je ale nekoupila. Z ničeho nic začaly hořet a málem jsem vyhořela kvůli nim ! Čongové to prostě neumějí dobře udělat. Chtěla bych na stromek LED osvětlení s certifikátem, ale to pro mě hrozně drahé, budu muset na ty LED-ky šetřit celý rok a každý měsíc odkládat do prasátka... Na nové technologie chudí Češi musí dlouho šetřit, než si je pořídí. Mezi tím musíme jíst jen prostou hrachovku či rýži a tvrdě celý rok pracovat, než z našich minimálních mezd něco ušetříme.

(18. 12. 2010 16:07)

pejsankova: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(21. 12. 2010 05:17)

manolla1:V životě člověka jsou důležitější věci - než se předvádět - přežírat,atp. K čemu je to dobré - fakt nechápu ! Leda tak na posr... ! To prosím, nejsem závistívý - ani chudý člověk - aby bylo jasný !

(24. 12. 2010 12:57)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy