DISKUSE K ČLÁNKU

blue25:Každé miminko je nejspokojenější, když cítí blízkost maminky. Ani nejluxusnější pokojíček nemůže to nejkrásnější pouto vynahradit. I když jsou moje děti už velké, ještě teď cítím tu krásnou miminkovskou vůni, kdy jsem si je z postýlky, která stála hned vedle naší postele, vzala mezi nás. Víte, maminko Divišová !!!

(23. 01. 2011 21:56)

Shelby16:ta výbavička v tom pokojíku pro miminko Takový luxus ! To já měla jen 1 skromnou hračku za pár korun, když jsem byla mimino. Mamka mě cepovala ke skromnosti už od plínek !

(21. 01. 2011 01:59)

Eva Komárková: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(21. 01. 2011 19:22)

evita2:No myslím, že už teď se přesvědčuje, že dětský pokojíček je pro pártýdenní miminko k ničemu.Už vidím, jak tam bude chtít samo ležet, nebo se houpat v houpačce. To chce spát blízko u mámy, vedle její postele, (nejlépe u ní v posteli a ne někde v izolaci..Myslím, že paní nachodí v noci celkem dost kilometrů, jestli bude trvat na tom, že její mimi bude spinkat samo ve svém pokoji.
Tyhle studené modelky,s perfektně vybavenými dětskými pokoji, ještě než přinesou miminko z porodnice, mě dost zaráží. Chudáci miminka, potřebují hlavně lásku a blízkost mámy, ne studený odchov v luxusně zařízeném pokoji.

(20. 01. 2011 10:21)

agneskax:To mě spíše zaráží, že někteří lidé mají neustále potřebu všechno ze svého života sdílet s Bleskem. Většina opravdových celebrit hlavně v zahraničí, si své soukromí chrání a do svých domů žádné fotografy nepouší, ale u nás některé "modelky" klidně sdílí své soukromí (čímž míním i ložnici) s bulvárem. Co si tedy pod slovem soukromí představují, když už ne soukromí svého bydlení? To už paní Divišová rovnou může bydlet v nějaké prosklené buňce uprostřed Václavku, aby si byla opravdu jista, že o ní ví všichni všechno- ironické.

(20. 01. 2011 11:07)

Eva Komárková: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(20. 01. 2011 12:50)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy