Logo magazínu

Řezy zvané macecha: Jsou prostě neodolatelné!

5/7
Prohlédnout znovu

Řezy zvané macecha: Jsou prostě neodolatelné!

Ingredience pro přípravu řezů macecha | Hobbymanie.tv
1. Žloutky vypracujte s cukrem, zašlehejte do pěny vodu a postupně olej. Dále přidejte mouku s „prdopečem“ a pevný sníh z bílků | Hobbymanie.tv
2. Polovinu piškotového těsta rozetřete do pekáčku s papírem na dně a do druhé poloviny těsta vmíchejte jemně prosáté kakao | Sleviště.cz
3. Hnědé těsto rozetřete rovnoměrně na světlé, navrch rozlijte uvařený horký pudink a vidličkou všechny vrstvy spirálovitě zatočte | Hobbymanie.tv
4. Vrstvy „zatočte“ vidličkou až u dna, ale příliš obsah pekáčku nepromíchejte. V troubě vyhřáté na 180 oC pak buchtu upečte | Hobbymanie.tv
5. Než plát zchladne, připravte náplň: Zakysanou smetanu vymíchejte zvolna s vanilkovým cukrem a šlehačkou (ušlehaná smetana) | Hobbymanie.tv
6. Pěnu rozetřete na zchladlou buchtu (vyplní prohlubně), povrch uhlaďte a posypte nahrubo strouhanou tyčinkou Margot | Hobbymanie.tv

Bývalá „první dcera“ má novou lásku. Kateřina Zemanová randí s cizincem

Jemný trapas Geislerové a Langmannové ve Varech: Stejný model! A další střípky (nejen) z kolonády

Policejní hon na Čechy v Kostarice: Duo vařičů drog hledal Interpol!

Smutný konec pátrání po mámě dvou dětí: Denisu našli mrtvou

Ze šťastné oslavy narozenin tragédie: Petr (57) spadl do ohniště a přišel o zrak!

Felix Slováček (82) o své sexy společnici: Než umřu, tak chci…