CEWE FOTOKNIHA
Autor: CeWe Color, a.s.

Loňský úspěch soutěže o nejkrásnější CEWE FOTOKNIHU na sebe nenechal dlouho čekat a byl odstartován další ročník, tentokrát mezinárodní, Česko-Slovenská CEWE FOTOKNIHA.Slavnostní zahájení soutěže proběhlo v útrobách Prašné brány a nenechali si ho ujít jak významní fotografové, tak známé tváře showbyznysu.

Jako předseda poroty se představil zpěvák a fotograf Peter Nagy. Na „fotoakci“ nemohly chybět ani půvabné ženy jako současná Česká Miss Jitka Nováčková, loňská vítězka Jitka Válková nebo moderátorka Gábina Partyšová.

A co si o CEWE FOTOKNIZE myslí naše celebrity?

Peter Nagy: „CEWE FOTOKNIHA je jeden z nejkrásnějších dárků, jaký můžete dát… každé babičce nemůžete poslat e-mailem rodinné fotky. Ale když jí darujete knihu s fotografiemi vnoučat, bude si v ní listovat a chlubit se ostatním…“

Své CEWE FOTOKNIHY vyrábí i loňská Miss České republiky Jitka Válková, která má doma hned tři. Moderátor slavnostního zahájení Petr Vágner přislíbil vyrobit vlastní knihu už během loňského ročníku, ale jak sám říká, zatím na to nebyl čas. „Už jsem se rozhodl, že fotky někomu předám, aby mi je sjednotil a knihu zkompletoval,“ slíbil Petr a my si počkáme, zda svůj slib splní.
Svou CEWE FOTOKNIHU z natáčení nového 3D filmu V peřině si vyrobil i režisér F. A. Brabec. V knize jsou použity snímky tvořené během natáčení filmu.

Pro ty, kdo neví co je CEWE FOTOKNIHA?

Je to skutečná kniha složená z vašich fotografií, obrázků i textů a je sestavena za pomoci speciálního programu, který je ke stažení zdarma v plné verzi na www.cewe-fotokniha.cz nebo u smluvních partnerů. Knihu si můžete sestavit sami, nebo využít služby DESIGN SERVIS a odborníci společnosti FOTOLAB.cz sestaví knihu za vás.

CEWE FOTKNIHA neudělá radost jen vám a vašim blízkým, ale i dětem, kterým pomáhá nadace Krtek. Výtěžek ze soutěže totiž poputuje právě nadaci dětské onkologie.
Jak soutěžit

Svou CEWE FOTOKNIHU můžete přihlásit prostřednictvím internetové stránky www.cewe-fotokniha.cz, kde najdete i pravidla soutěže a kde bude probíhat hlasování. Soutěž bude probíhat od června do prosince a hned po přihlášení vás čeká automatická odměna v podobě poukázky na novou CEWE FOTOKNIHU v hodnotě 500 Kč (20 EUR) a soutěž o digitální fotoaparáty a další hodnotné ceny, včetně zájezdu za 100 000 Kč.


Soutěž probíhá na stránkách www.cewe-fotokniha.cz a www.cewe-fotokniha.sk.