Kvalitní, trvanlivé a k životnímu prostředí šetrné pálené tašky jsou dnes nabízeny v různých povrchových úpravách a barevných tónech, takže je z čeho vybírat. Střecha ale nejsou jenom tašky.

Jak se připravit na rekonstrukci střechy

V okamžiku, kdy střecha vyžaduje rozsáhlejší opravy, nebo se chystáme měnit dispozice domu, bude zapotřebí její celková rekonstrukce. Ve většině případů u starých krovů dochází časem k jejich „sedání“. Proto před zahájením rekonstrukce bude nutná především podrobná kontrola krovu. Dále je důležité zohlednit kromě samotné stávající konstrukce střechy také její charakter, zasazení do okolního prostředí, dříve použité střešní krytiny nebo případné nové využití půdního prostoru apod. V těchto otázkách je určitě namístě konzultace s odborníkem, který vám poradí jak nejvhodnější řešení pro vaši střechu, tak vám pomůže vybrat ideální typ střešní krytiny.

Pokrývače ve svém okolí najdete pohodlně například na webových stránkách www.pokryvacikrytiny.cz

Autor: Tondach.cz

Unikátní systém rekonstrukce střech

Mezi oceňované způsoby renovace střech se řadí unikátní rekonstrukční systém z pálené krytiny, který nabízí přední výrobce pravé pálené tašky v ČR, společnost TONDACH. Tento systém s sebou nese velké množství výhod. Jednou z nich je i nejširší pole výběru celkem z 16 druhů tašek, kde dále můžete vybírat z různých úprav povrchu. Pálené tašky bez povrchových úprav, tašky režné, jsou u nás tradiční a stále velmi oblíbené. Trendem se ale stávají tašky, které disponují speciálními úpravami, jako jsou matné či pololesklé engoby nebo s vysokým leskem glazury. Tyto typy povrchového řešení bývají upřednostňované díky své odolnosti vůči usazování nečistot, povětrnostním podmínkám, UV záření, ptačímu trusu, díky zvýšení odolnosti povrchu, ale ceněny jsou také pro jejich celkové estetické vlastnosti a pro schopnost zachovat si svoji původní sytost barev.

Komplexní řešení

Výběr typu tašky musí odpovídat délce krokví a členitosti střechy. Společnost TONDACH mimo širokou škálu povrchově upravených tašek nabízí i pět druhů tašek posuvných. Díky nim mnohdy není třeba žádný zásah do původního laťování. Na atraktivnosti jim přidává jednoduchost, která je spojena s jejich pokládkou. S volbou tohoto typu pokládky je tak spojena výrazně snazší instalace, úspora financí a času. Spolu s tím se snižují všechny vynaložené prostředky na rekonstrukci.  Vše potřebné navíc najdete pod jednou střechou Tondach a komplexnost řešení je tak splněna do posledního detailu.

Výjimečné řešení a záruky za dostupné ceny

Systém rekonstrukce střech TONDACH je výjimečný svou nízkou náročností a vysokou trvanlivostí. Je velice odolný a kvalitní jak po stránce složení výrobku tak i estetického vzezření. Zároveň jsou pálené tašky TONDACH vyráběné v České republice cenově dostupné. Spolu s nimi získává zákazník exkluzivní záruku v podobě 33 let na celý střešní systém.

Unikátní systém rekonstrukce střech je zárukou výsledku, který s sebou nese dlouhodobou spokojenost pod vaší střechou.

Více informací naleznete na http://www.tondach.cz/

Fotogalerie
2 fotografie