Obchodník jim nabízí hned dva projekty - U Hamerského rybníka na rozhraní Prahy 4 a Prahy 10 v klidné lokalitě Záběhlic, a projekt Kaskády u Botiče II. v Práčské ulici Prahy 10 a dodává: „Obě stavby disponují byty orientovanými na slunečnou jižní stranu a příjemným okolím plným zeleně. Jak už sám název napovídá, Kaskády u Botiče se nacházejí v blízkosti známého pražského potoka a terasy jednotlivých bytových jednotek nabízejí skvělý výhled k Botiči. Ten se navíc nachází v tzv. biokoridoru, tedy v nedotknutelném přírodním území“.

Lokalita Hamerského rybníka nijak nezaostává a nabízí blízkost zelených ploch v okolí Záběhlického zámku, procházky k rybníku nebo ke krásnému kostelu Narození Panny Marie.

Výběr jedné z lokalit ale není to jediné, na co by se měli budoucí majitelé zaměřit“, říká specialista na bydlení. „Na kupující čeká rozhodnutí, zda zvolit přízemní byt s přilehlou zahrádkou, nebo byt ve vyšším patře s terasou“. Obě varianty mají něco do sebe, jde jen o to, co upřednostňují a jaké jsou jejich plány do budoucna. Přilehlá zahrádka je ideálním řešením pro rodiny s čtyřnohými mazlíčky, kteří zde mohou volně pobíhat. I pro malé děti je to vhodné místo k pobytu venku, aniž byste museli každý den do nejbližšího parku. A na své si přijdou i milovníci zahrádkaření.

Překrásné terasy a balkóny projektu Kaskády u botiče jsou naopak ideální pro lenošení a příjemné večerní posezení s přáteli. Každý člověk nebo pár má ale své vlastní priority a toto rozhodnutí je jen a jen na něm.
Zeptali jsme se obchodníka také na možnost parkování: „Parkovací stání je další věc ke zvážení“, odpovídá. „Oba projekty nabízejí možnost parkování vozů přímo pod samotným objektem, tedy v suterénu. Zakoupením parkovacího stání tak eliminujete možné komplikace se stáním volně v ulici. Při současné situaci na území celé Prahy je toto nejvhodnější řešení pro rodiny s jedním i více vozidly“.

Jana s Petrem si po výčtu možností nakonec ujasnili své potřeby a rozhodli se pro větší byt, kde už bude místo pro budoucího potomka. Zahrádkaření ale zrovna neholdují, proto budou vybírat z nabídky bytů s terasami.

A jak byste chtěli bydlet vy? Více informací o akčních nabídkách na www.geosan-development.cz

Fotogalerie
5 fotografií