Pokud prahnete po vylepšení svého bydlení, je správný čas se do toho pustit. Satčí jen trocha zručnosti a všestranný Renovator s příslušenstvím, který, místo celé řady drahého nářadí, zvládne nejrůznější úkoly – od velkých přestaveb a renovací, až po malé každodenní domácí opravy - úplně sám.

Zvládne stovky nejrůznějších prací

Renovator je celosvětově oblíbený pomocník v domácnostech i u profesionálních firem. K rekonstrukci už nepotřebujete množství různých nástrojů, Renovator se promění v takový přístroj, jaký zrovna potřebujete. Pouhým připojením správného nástavce už můžete brousit, montovat, pilovat, krájet, leštit, rašplovat, seškrabávat, spárovat a dokonce odsávat přebytečný prach. Dostanete se s ním všude, i do těžko dostupných míst, kam se jiné profesionální nástroje nevejdou. Hodí se pro úpravy v domě, na chalupě i na zahradě.

Autor: Studio Moderna s.r.o.

Odstraníte povrchové nerovnosti, přeříznete kovové trubky, dřevo a jiné materiály, zbavíte se staré omítky, vyleštíte a uhladíte povrch, snadno vyndáte hřebíky, odstraníte maltu ze starého obkladu, vyřízenete kachličky, odloupnete podlahové krytiny , a to vše s maximální přesností. 

Přesný a bezpečný

Na rozdíl od ostatních rotačních přístrojů Renovator osciluje rychlostí nastavitelnou na 8500 až 21000 otáček za minutu. Zajistí přesné řezání a zároveň zaručí větší bezpečnost při práci než u obdobných přístrojů. Umožňuje snadnější přístup k pracovní ploše z 8 různých úhlů. A jelikož neřeže pomocí rotace, čepel nikdy nepřeskočí.

Realizujte proměnu svého domova nyní >

Autor: Studio Moderna s.r.o.