Zpátky ke klasice, do tradičních rakviček přece mouka nepatří!
1
/
7
Prohlédnout znovu
Zpátky ke klasice, do tradičních rakviček přece mouka nepatří!
Ingredience pro klasické domácí rakvičky
|
Hobbymanie.tv
2. V misce vyšlehejte důkladně oddělené žloutky s trochou citrónové šťávy a veškerým cukrem
|
Hobbymanie.tv
1. Formičky na rakvičky vytřete rozehřátým tukem a nechte jej v chladničce dobře ztuhnout
|
Hobbymanie.tv
3. Pěnu šlehejte asi 30 minut, musí být krásně bílá a hustá. Žádnou mouku do ní nepřidávejte!
|
Hobbymanie.tv
4. Pěnu naplňte do sáčku a nastříkněte do formiček (asi do poloviny či dvou třetin objemu)
|
Hobbymanie.tv
5. Rakvičky pečte opatrně (viz recept), hotové vyklopte a shora vykružte do každé špičkou otvor
|
Hobbymanie.tv
6. Nejprve naplňte otvorem šlehačku dovnitř a pak z ní vytvořte na povrchu pěknou vlnku
|
Hobbymanie.tv
Adam smetl maminku s kočárkem. Jel jsem pomalu! hájí se. „Za volantem neměl co dělat,“ tvrdí odborníci
Tajná oslava Bohdalové: Překvapivý konec! A zmatky s taxíky
Na Berounsku spadl horkovzdušný balon s pěti lidmi: Zamotal se do korun stromů
Májové volno politiků: Babiš na svatbě, Bartoš v obytňáku, hospodyňka Pekarová i běžec Rakušan
Český hokej v slzách: Hokejista Turek (†35) prohrál boj se zákeřnou chorobou
Krvavý útok nožem v Milovicích: Pro vážně zraněného muže letěl vrtulník