Zpátky ke klasice, do tradičních rakviček přece mouka nepatří!
7
/
7
Prohlédnout znovu
Zpátky ke klasice, do tradičních rakviček přece mouka nepatří!
Ingredience pro klasické domácí rakvičky
|
Hobbymanie.tv
2. V misce vyšlehejte důkladně oddělené žloutky s trochou citrónové šťávy a veškerým cukrem
|
Hobbymanie.tv
1. Formičky na rakvičky vytřete rozehřátým tukem a nechte jej v chladničce dobře ztuhnout
|
Hobbymanie.tv
3. Pěnu šlehejte asi 30 minut, musí být krásně bílá a hustá. Žádnou mouku do ní nepřidávejte!
|
Hobbymanie.tv
4. Pěnu naplňte do sáčku a nastříkněte do formiček (asi do poloviny či dvou třetin objemu)
|
Hobbymanie.tv
5. Rakvičky pečte opatrně (viz recept), hotové vyklopte a shora vykružte do každé špičkou otvor
|
Hobbymanie.tv
6. Nejprve naplňte otvorem šlehačku dovnitř a pak z ní vytvořte na povrchu pěknou vlnku
|
Hobbymanie.tv
Smrt politika Miroslava Macka (†79): První slova mladé vdovy! Pár dělilo 42 let
Zemřel spoluzakladatel ODS Miroslav Macek (†79): Zabila ho rakovina? Truchlí Klaus i Topolánek
Hrozná smrt dítěte v Břeclavi: Na chlapce (†12) spadla branka?!
Sucho v Česku vystřídají bouřky. A vichr na Pardubicku lámal stromy, sledujte radar Blesku
Děsivá nehoda v Praze: Řidič smetl luxusním »fárem« mámu i dítě (2) v kočárku!
Šok v chorvatském Záhřebu: Za devítikilometrovou cestu taxíkem žena zaplatila tisíce