Tým CEWE FOTOKNIHA na nejvýznamnějších českých akcích na počkání zhotovuje zdarma upomínkové fotografie, v rámci Nadace dětské onkologie Krtek plní dětem tajná přání a jako jeden z mála podporuje i Domov pro důstojné stáří Sue Ryder.

„Pro současnou společnost není příliš zvykem zabývat se seniory. Tedy lidmi, kteří se postarali o nás, vychovávali nás a formovali nás. Stáří se nějak podvědomě bojíme a snažíme se ho vytěsnit ze svých hlav. Přitom většinu z nás stáří nemine a senioři se stávají stále významnější skupinou. Jak dnes budeme zacházet my se starými lidmi, tak naši potomci budou zacházet ve stáří s námi“ říká o důvodech podpory i oblasti, kam se mnoho firem nehrne Pavel Schreiber, generální ředitel společnosti CeWe Color – FOTOLAB.

„Senioři jsou také velkými fanoušky CEWE FOTOKNIHY. Již v loňském roce se stala CEWE FOTOKNIHA hitem mezi seniorskými dárky pod vánočními stromečky a kraluje i v hitparádách narozeninových dárků. Darovat někomu knihu z jeho vlastních fotografií v podobě Kroniky jeho života žádný dárkový koš nebo svetr nenahradí“ dodává Pavel Schreiber.

Tým CEWE FOTOKNIHY můžete potkat na velkých akcích i v září, například již tuto sobotu 10. září 2011 na oslavě 80let filmového studia Barrandov nebo příští týden na premiéře DVD Pirátů z Karibiku a sobotní velké akci v ZOO Praha.

Fotogalerie
4 fotografie