Díky možnostem digitálních fotoaparátů a chytrých mobilních telefonů už nezaznamenáváme své zážitky jen na fotografie, ale často natáčíme také krátká videa. Když je pak paměť plná, uložíme videa někde v počítači a když je pak potřebujeme, zrovna je ne a ne najít.

Ve společnosti CeWe Color – FOTOLAB si tohoto trendu všimli a zamysleli se, jak svým klientům archivaci krátkých videí usnadnit. Dlouho utajovaný projekt s názvem CEWE FOTOKNIHA s videem se podle našich informací objeví na podzim i na našem trhu.

Fotogalerie
2 fotografie

V podstatě se jedná o klasickou CEWE FOTOKNIHU, jejíž součástí je i videemodul s interní pamětí. Do tohoto modulu lze nahrávat nejenom videa, ale i fotografie, které se nevešly do CEWE FOTOKNIHY.

Své zážitky tak můžete mít navěky perfektně archivované a vždy dostupné pro prohlížení ve své knihovně. Pokud si budete chtít vybraný zážitek připomenout, jednoduše sáhnete do knihovny a zalistujete ve své CEWE FOTOKNIZE a nebo si přehrajete videa nebo všechny fotografie na obrazovce, která je součástí CEWE FOTOKNIHY.

Přestože se čeká, že z novinky bude naprostý hit, ceny zůstávají rozumné. V nabídce budou moduly s velkou obrazovkou 7“ za 1 990 Kč nebo malou obrazovkou ve velikosti 3,5“ (což je cca velikost nejnovějšího mobilu) za 990 Kč. Součástí je set pro propojení s počítačem a ovládání v češtině.

Objednávky novinky začne společnost CeWe Color – FOTOLAB přijímat od 1.10.2011. Vzhledem k tomu, že počet videomodulů, které zvládne dodat v roce 2011, je omezený,už od 1. září poběží na stránce   www.fotolab.cz od  rezervační formulář.

Droga, kterou vyzkoušelo víc než milion Čechů

Droga, kterou vyzkoušelo víc než milion Čechů

Česko ovládá nová závislost! Podléhají jí muži i ženy, mladí i staří a nadšené jsou z ní dokonce i děti. Naštěstí je tahle droga zdraví neškodná.celý článek

Na www.cewe-fotokniha.cz najdete informace o tomto aktuálním megahitu. Zdarma je zde k dispozici také speciální program, ve kterém si CEWE FOTOKNIHU můžete ze svých fotografií a vlastních textů sestavit.