Prolistujte stará fotoalba nebo archivy fotografií ve vašem počítači, vyberte ty nejzajímavější nebo dávno zapomenuté fotografie a proměňte je v originální vánoční dárky.

Své fotografie dnes můžete přenést na cokoli. Mezi nejpopulárnější dárky z fotografií patří bezesporu CEWE FOTOKNIHY, což jsou moderní fotoalba v podobě klasické knihy, do kterých můžete kromě fotografií vložit i naskenované obrázky nebo libovolné texty.

CEWE FOTOKNIHY v popularitě následují fotokalendáře, fotoobrazy, fotografie na keramiku a na textil. Programy na přípravu fotodárků jsou čím dál dokonalejší a umožňují uživatelům i bezplatné stažení různých tematických šablon, do kterých pak stačí pouhým přetažením vložit vaše fotografie.

Pokud byste si náhodou s programem na fotodárky ve vašem počítači nevěděli rady, můžete využít některé ze školení, které pro vás pořádají velké společnosti, které se na výrobou fotodárků specializují. Vlastní školení pak probíhá tak, že sedíte u počítače v pohodlí svého bytu nebo kanceláře a přes internet sledujete živý výklad lektora.

Pokud máte jakékoli dotazy, můžete je lektorovi napsat a on vám na ně odpoví. Tato školení trvají jednu hodinu a jsou zcela zdarma a bez jakéhokoli závazku cokoli objednat. Do školení pod názvem CEWE FOTOAKADEMIE se můžete například přihlásit a volné termíny zjistit zde.

Fotogalerie
26 fotografií