Stačí vám k tomu najít ve svém archivu pár fotografií a speciální program, který si v plné verzi zdarma můžete stáhnout zde, a kalendář z pohodlí vašeho domova nebo kanceláře odeslat přes internet do výroby.

Práce s programem na přípravu fotokalendářů je velice jednoduchá. Vyberete si typ fotokalendáře – stolní, plánovací, kuchyňský nebo nástěnný a šablonu fotokalendáře, do které přetažením vložíte své fotografie ze svého počítače.

Vlastním originálním fotokalendářem můžete nejenom vyzdobit svůj byt nebo kancelář, ale věnovat ho i jako vánoční dárek obchodním partnerům, přátelům nebo rodinným příslušníkům. Úspěch je předem zaručen.

A pokud žádné fotografie ve svém počítači nenajdete a přesto byste rádi měli nebo někomu věnovali opravdu originální fotokalendář, nezoufejte. I pro vás máme tip – vyrobte fotokalendář složený z QR kódů, do kterých schováte různé vzkazy a přání, nebo jmenný fotokalendář, kdy se vámi napsané jméno nebo text rozkopíruje do různých tematických fotografií.

O kvalitu fotokalendářů mít obavy nemusíte – vyrábí se na zcela stejných strojích, jako čím dál populárnější CEWE FOTOKNIHY.

Fotogalerie
7 fotografií