„Původně jsme dům nabídli televizi na natočení další reality show Mojsejovci. Ale oslovil nás vážný zájemce, který ho koupí, tak z natáčení momentálně sešlo,“ říká Braňo. Vypadá to tedy tak, že košické celebrity se již za chvíli budou poohlížet po něčem novém ...

Za svůj přepych chtějí 700 000 euro

Vyvolávací cena medializovaného „klenotu“ je 700 000 €, a to včetně zařízení. Dům manželů je skutečně obrovský. V přízemí jsou obývací pokoj, hala, 3 pokoje, kuchyně a toaleta. V suterénu nechybí megašatník. První patro zabírají 4 pokoje, sociální zařízení a hala. Na pozemku je navíc bazén s rybníkem.

Milionářka chce za vilu 20 mega. Čtenáři: Tenhle MEGAkýč? Ani zadarmo!

Milionářka chce za vilu 20 mega. Čtenáři: Tenhle MEGAkýč? Ani zadarmo!

Kontroverzní slovenská podnikatelka a milionářka Nora Mojsejová se rozhodla, že prodá svou vilu. Chce za ni dostat o hodně víc než 700 000 eur, tedy…celý článek

Dům prodat nepotřebujeme, ale je pro nás velký

„Nepotřebujeme náš dům prodat za každou cenu. Nejsme na to odkázáni. Kdyby přišlo na věc, můžeme ho prodávat i několik let," řekl Braňo, který tvrdí, že po uveřejnění jejich záměru vilu prodat jim volalo mnoho lidí.
Zároveň uvedl i důvody, proč se chtějí známého domu po tolika letech zbavit: "Pro jeho prodej jsme se rozhodli proto, že pro dva je mimořádně velký a náročný na údržbu. Prostě toužíme po něčem menším.“ Uvidíme tedy, kde a v čem nakonec známí manželé skončí. Ale i nadále chtějí zůstat věrní východu, nejlépe Košicím či Prešovu.

A co si myslíte vy, čtenáři Blesk.cz? Kdybyste je měli, dali byste skoro 20 milionů korun za takovýhle dům? Líbí se vám tenhle přepych? Víte o dalším potencionálním kupci? Své názory pište v diskuzi pod článkem.