Bára, která v tomto bytě žije už 20 let, si domů novináře nepouští. Tentokrát však udělala výjimku a reportérku Prominentů (TV Barrandov) na návštěvu pozvala. Omluvila, že ve své pracovně má ještě kostýmy z koncertu, ale jinak si na pořádek potrpí.

„Vedu k tomu odmala i moje dcery. Asi od jejích osmi let mají každá svůj týden, kdy doma uklízí. A vydrželo jim to doteď, i když už někdy s většími a menšími průpovídkami,“ směje se.

Hnědá v ložnici jí dělá dobře

Ložnice je zároveň i dětským pokojem. Tedík ale umí hračky roztahat po celém bytě.
Autor: Prominenti, TV Barrandov
Bára nás zavedla i do dětského pokojíku a ložnice zároveň. „Tady má Tedík svoje místečko, kde si hraje a tady i všichni spíme. „Hnědá na mě působí pozitivně. Myslím, že se u ní dobře, dlouho a bez rušení spí,“ vysvětlila nám Bára hnědě vymalovaný pokoj. Jinak si ale potrpí na bílý nábytek, který má ve všech ostatních místnostech.

U stolu se celá rodina sejde už jen 3x do roka

U velkého stolu už se celá rodina sejde pohromadě jenom několikrát do roka.
Autor: Prominenti, TV Barrandov
Stůl v jídelně, která je součást kuchyně a pracovny je velký, aby se k němu vešla celá rodina. Tedy pět členů rodiny. „Vždycky jsem toužila po velkém stole, kde se sejde celá rodina u snídaně, obědu a večeře. Dnes se tu sejdeme všichni společně tak třikrát do roka,“ rezignovaně pokyvuje Bára. A kdo je hlavou rodiny? „To jsem asi já, ale manžel je velmi tolerantní a často mě i chválí, že to tady máme pěkné,“ dodává.

Celou reportáž uvidíte už tuto sobotu 4.6. večer  v pořadu Prominenti (TV Barrandov)

Fotogalerie
9 fotografií