Jen na Hobbyman.cz teď získáte k výrobníku sody SodaStream Jet White za výhodnou cenu také tři kvalitní sirupy Cola, Energy a Ginger jako dárek zdarma. Z nich si bude moci rodina vyrobit podle chuti téměř 40 litrů perlivé limonády, což je zásoba, se kterou určitě vystačíte celé svátky. Navíc si ušetříte starosti s PET lahvemi!

Co je Sodastream?

Sodastream-
Autor: Sodastream-
S výrobníkem sody Sodastream JET WHITE připravíte sodovku nebo perlivou limonádu během chvilinky. Pracuje na mechanickém principu - žádné baterie, žádná spotřeba elektrické energie. Bombička CO2 má kapacitu až na 80 litrů sodovky. Speciální plastová tlaku odolná láhev na sodovou vodu (0,9 l) je opakovatelně použitelná.

Sodovku si díky možnosti trojité volby intenzity nasycení CO můžete připravit přesně podle své chutě. Ovládání je jednoduché, láhev stačí naplnit vodou, zašroubovat hrdlo do hlavice SodaStream a stisknout tlačítko. Na Hobbyman.cz si také můžete dokoupit další sirupy s desítkami příchutí a zvaší kuchyně se tak rázem stane továrna na limonádu.

Výroba sodovky je jednoduchá: Nejprve naplníte láhev, která je součástí sady, vodou, hrdlo našroubujete na hlavu výrobníku SodaStream a počtem stisků tlačítka si zvolite nasysecenost nápoje CO2. Sodovku můžete dochutit některým z celé řady sirupů
Autor: Hobbyman.cz