Stejně jako skotský zámek je i její nový dům v pensylvánském městě Lancaster County kamenný a v anglickém stylu. Je sice o poznání levnější, Lady Gaga přišel „jen“ na 33,5 milionu korun (zámek ji stál o 100 milionů víc). Ale rozhodně se v něm tísnit nebude.

Na ploše 570 metrů čtverečních má k dispozici pět koupelen, solárium, posilovnu, tři garáže i kulečníkový sál, jídelnu a mnoho dalších místností.

Rozlehlé hnízdečko lásky má čtyři ložnice

Jedna ze čtyř ložnic, které může zpěvačka se svým přítelem využívat
Autor: Profimedia.cz

Proč si pořídila Lady Gaga dům právě v Lancasteru? Bydlí tady totiž její nový přítel herec Taylor Kinney, který vystupuje v jejím klipu You and I. Znát ho můžete také ze seriálů Upíří deníky a Sběratelé kostí. V posledních dnech jsou milenci často vidět spolu v místních restauracích, společně také nakupují a chodí na procházky.

Lady Gaga si i v novém domě může připadat jako na zámku
Autor: Profimedia.cz
Čtyři ložnice, které v domě jsou, jim tedy určitě přijdou vhod. Zatímco na veřejnosti ovšem vystupuje zpěvačka s šokujícími módními kreacemi a provokuje svými gesty, v soukromí je zdá se naopak usedlá a potrpí si na konzervativní bydlení.

Ručně vyrobený nábytek je v kombinaci tmavého mahagonu a světlé břízy. V kuchyni najdete to nejmodernější vybavení, součástí domu je i posezení u obřího grilu s výhledem do rozlehlé zahrady. Tajemstvím jen zůstává, zda má dům dostatečně velkou šatnu pro svou extravagantní garderóbu…

Fotogalerie
9 fotografií