Už po SuperStar Thomas věděl, že chce na zůstat Slovensku. Co se týče příležitostí, dařilo se mu tady mnohem více než v Londýně, kde žil předtím. První útočiště našli s Abbie v podnájmu nedaleko Bratislavského hradu. Na období, kdy v něm bydleli, vzpomíná rád, jedinou nevýhodu měl tento byt podle něj pouze v tom, že si v něm nemohli dovolit vrtat díry do stěn. Věděli však, že je to jen dočasné.. S hledáním nového bytu jim pomohla makléřka, kterou jim dohodila jejich známá, obchodní ombudsmanka Eva Černá.

Jako cizinci vůbec nevěděli, jak a kde byt koupit

„Naše makléřka nás vozila po celé Bratislavě, abychom město poznali. Jak umělec jsem to ale neměl jednoduché, ani když jsem vyřizoval úvěr. Nakonec se mi ho však podařilo vybojovat, a když jsme jednoho dne uviděli tento byt, bylo rozhodnuto,“ vzpomíná Thomas. „Neboť hned, jak jsme do něj přišli, jsme se tu cítili jako doma. Je důležité mít někde zázemí a ten pocit je super,“ popisuje zpěvák svůj první dojem z 1 a 1/2 pokojového bytu.

Autor: 

Šaty i ve sklepě

Přesto jejich byt nepůsobí stísněně, má šedesát čtverečních metrů. "Tím, že jsme tolikrát cestovali horem dolem po světě, uvědomili jsme si, že je fajn, když má člověk méně věcí. Mnohdy jsme spoustu z nich uskladňovali i tak pouze v garážích. Navíc, alespoň nemusíme stále uklízet. Hodně věcí se totiž rovná hodně času vynaloženého na úklid," směje se Thomas a pochvaluje si vestavěné skříně, do kterých se směstnají vše, co nemusí mít na očích.

I množství oblečení, neboť co se týče módy, jsou oba maniaci. Několik krabic s ním mají odložených dokonce ve sklepě. "My módou žijeme. Protože rádi cestujeme, sbíráme šaty po celém světě. Nejraději máme vintage obchody, kde se da jí najít skvělé kousky. Takže když jsme šli naposledy do Kanady, cestovali jsme tam pro jistotu s prázdnými kufry."

Autor: 

Svatba nadvakrát

V novém bytě si už mohli navrtat i potřebné díry. Na stěně u vchodových dveří visí obrazy, které namalovala Abbie. Stěnu nad gaučem zase zdobí její portrét z návštěvy v Kanadě, v ložnici zase visí společná fotografie z toulky po Praze na kole. Podobných zamilovaných fotografií mají v bytě několik, nejčerstvější jsou z jejich svatby.

Šťastní novomanželé Thomas a Abbie Puskailerovi se brali hned nadvakrát
Autor: paparaci.sk

Jen málokdo však ví, že v létě dvojice nestála před oltářem poprvé. Jeden obřad, téměř svatební, už absolvovali. Obrazová vzpomínka na něj stojí zarámovaná na polici. „Byla to taková spirituální svatba, kde jsme si řekli své sliby. Už tehdy jsme věděli, že chceme být spolu na celý život. Oddávala nás jedna léčitelka, která pracuje s energiemi. Poznal jsem ji v období, kdy jsem měl velký úraz na jevišti, při kterém jsem si natrhl šlachy na lýtku. Tehdy jsem tancoval v muzikálu Romeo a Julie, se kterým jsme absolvovali turné po Evropě. Lékař mi řekl, že nejméně rok nebudu moci hrát. Díky této léčitelka jsem byl po třech týdnech opět na jevišti, "říká zpěvák, který se i na Slovensku díky vystupování na Nové scéně k muzikálu vrátil.

Fotogalerie
2 fotografie