Odšťavňovač Catler JE 4010 je mezi těmito přístroji absolutní jedničkou. Představuje dokonalé propojení nejmodernějších technologií s dokonalým designem. Redakce iTestu ho srovnávala s mnoha dalšími a označila ho za jednoznačného favorita.

S Catlerem JE 4010 získáte džus i ze zelí

Odšťavňovač Catler JE 4010 získal ocenění redakce iTestu
Autor: Catler.cz
„Jeho výtěžnost je z testovaných přístrojů nejvyšší, má elektronický ovladač rychlostí, kterou můžete sledovat na digitálním ukazateli. Pracuje od 6 500 do 13 000 otáček/min, má 1200 W silný motor. Síto z nerezové mikrosíťoviny s diskovým ostrým struhadlem a s titanovými noži potvrdilo fakt, že čím kvalitnější je síto, tím vyšší je výtěžnost,“ popisuje část jeho vlastností iTest.

Tento odšťavovač Catler JE 4010 má také extra velký plnicí otvor, takže do něj můžete dávat i celá jablka, pomeranče a další ovoce i zeleninu. Hravě si poradí s mrkví, řepou, celerem nebo třeba s čínským zelím. Je do moderní kuchyně jako stvořený – stačí ho naprogramovat a pak už pracuje skoro sám

Luxusní digitální váha jako bonus zdarma!

Pokud si na Hobbyman.cz objednáte tento odšťavovač Catler JE 4010 právě v těchto dnech, získáte také zdarma luxusní závěsnou digitální váhu Catler KS 4010. Ta by vás sama o sobě přišla na téměř  1 500 korun!

Luxusní závěsná digitální váha Catler KS 4010 běžně stojí kolem 1 500 Kč, při nákupu odšťavňovače ji ale získáte zdarma!
Autor: Hobbyman.cz
I ona má špičkový nerezový design s velkým podsvíceným LCD displejem a dotykovým ovládacím panelem. Oceníte i jedinečnou funkci, která umožňuje vážit jednotlivé ingredience v jediné misce. Po navážení jedné stisknutím tlačítka Tare na váze Catler KS 4010 vynulujete displej a budete moci pokračovat ve vážení dalších ingrediencí.

S objednávkou na Hobbyman.cz je ale třeba neváhat, možnost získat k odšťavňovači jako bonus zdarma i digitální váhu je časově omezená!

Fotogalerie
4 fotografie