Výběr může být snadný. Dejte jim možnost originálně si vyzdobit dětský pokoj.

 Nabídka e-shopu obrazynamiru.cz vám přináší více jak 23.000 motivů, které si můžete objednat jako obraz, tapetu nebo fotku do rámečku. Motivy zahrnují obecně oblíbená témata (přírodu, architekturu, reprodukce uměleckých děl, motivy typické pro jídelny, obývací pokoje nebo třeba i haly) a potom více specifická témata, která by mohla děti zaujmout více, a sice reprodukce filmových plakátů, portréty hvězd nebo moderní ilustraci a grafiku.

Autor: Profimedia

Pro každý motiv se nabízejí všechna tři provedení, jak obraz, tak tisk na fotopapír nebo tapetu. Lze tak v jednom stylu zaplnit celé stěny,  dekorovat malými obrázky police nebo třeba i polepit nábytek.

Jakmile vyberete motiv, objednání prostřednictvím webu obrazynamiru.cz už zabere jen pár minut, stačí tři kroky.  Pokud si s volbou provedení nebudete vědět rady, je vám k dispozici poradna designéra Davida Plouhara, kde zodpovídá nejčastější otázky. Případně i bezplatná linka, kde vám poradí přímo výrobci.

Autor: Profimedia

Vše je vyrobeno na zakázku podle zadaných proporcí a dodáno do sedmi pracovních dní až na vaši adresu domů. Díky široké nabídce a výrobě na míru tak můžete dětem vytvořit pokoj snů.

Fotogalerie
4 fotografie