Řešením je už osvědčená služba www.obrazynamiru.cz, která nabízí výběr z více než 23 000 obrazů do interiérů v různých velikostech a jejich dodání až domů. Pokud máte svou jedinečnou fotografii, přenesou na fotoobraz i tu.

Letos můžete už potřetí využít služby www.obrazynamiru.cz, prostřednictvím které svým blízkým nadělíte originální dárek v podobě obrazu do interiéru. Vybírat můžete z obsáhlé databáze více než 23 000 originálních motivů, a tak se jistě trefíte do vkusu těch, které tímto neotřelým dárkem budete chtít potěšit. Databáze zahrnuje obrazy s klasickými náměty jako reprodukce slavných děl nebo retro snímky (ano, i dělníky obědvající na traverze). Ale i moderní motivy vhodné do různých části bytu jako jsou jídlo&pití, příroda, a dále speciality v podobě filmových plakátů nebo portrétů filmových hvězd, vědeckých makro snímků a záběrů z vesmíru.

Výhodou služby je především to, že nabízí originální obrazy, které nejsou v  kamenných obchodech k sehnání. Služba je unikátní v tom, že si vybraný obraz zákazníci mohou nechat vytisknout v libovolné velikosti. Díky tomu lze rozměry obrazů přizpůsobit nejen interiéru, do kterého jsou určeny, ale třeba i finančním možnostem. Kromě klasických obrazů orientovaných na výšku a na šířku je v databázi také  nabídka obrazů s panoramatickými výjevy (příroda, architektura).

Obrazy se dle přání zákazníků tisknou na plátno (opatřené vnitřním rámem, tzv. blind rámem), fotografický papír nebo moderní kapa desku a jsou do sedmi dnů doručeny zákazníkovi domů.

Profimedia je největší česká fotobanka, poskytující licence na užití fotografií pořízených nejlepšími fotografy z celého světa. Z archivu Profimedia čerpají vizuální obsah grafičtí designéři, reklamní agentury, korporace i média; naleznete v něm fotografie, ilustrace, filmové záběry, aktuální obrazové zpravodajství i nadčasové historické fotografie a portréty světových osobností. Profimedia působí kromě České republiky i na Slovensku, v Maďarsku, Slovinsku, Chorvatsku a Srbsku.

Fotogalerie
6 fotografií