Heidi Klum (40) má vše o čem obyčejné ženy sní. Hvězdnou kariéru, tučné konto, velkou rodinu a přímo pohádkovou rezidenci. Elegantní sídlo si pořídila, ještě v době svého manželství se zpěvákem Sealem, za závratnou částku 255 milionů korun.

Heidi s manželem se rozhodli stavbu zakoupit, protože se nachází ve popul ární části Brentwood v Los Angeles. Tato lokalita je u amerických celebrit velmi oblíbená. Vždyť mezi jejich sousedy patří například Ben Affleck, Gisele Bundchen, Jennifer Garner či Reese Witherspoon.

Luxusní sídlo má 8 ložnic a 5 koupelen! 

Uvnitř sídla ve středomořském stylu se nachází celkem 8 ložnic. Většinu tvoří dětské pokoje, vždyť Heidi Klum vychovává celkem 4 děti. Nechybí moderní kuchyně, několik koupelen, prostorná šatna, zábavní místnost a mini bar. Zajímavostí je původní kuchyně z roku 1603 a historický krb, který patřil Napoleonovi Bonapartemu.

Stavbu obklopuje pozemek o rozloze neuvěřitelných 40 355 m2. Heidi Klum si potrpí na elegantně upravenou zahradu ve francouzském stylu. Za údržbu zahrady a venkovního bazénu tak každý měsíc zaplatí statisíce.

Fotogalerie
10 fotografií