Populární americká herečka Scarlett Johanson (28 let) nabídla k prodeji svů apartmán v Los Angles. Byt si zakoupila v roce 2003 a nejvíce jej obývala se svým bývalým manželem Ryanem Reynoldsem. Po rozvodu však trávila více času v New Yorku a Paříži a na péči o byt v Los Angles tak nebyl čas. 

Herečka, kterou nejvíce proslavily role ve filmech Ztraceno v překladu, Match point a The Avengers, v současnosti chodí s francouzských novinářem Romainem Dauriacem a zautržené peníze z prodeje bytu by si tak ráda koupila apartmán či dům ve Francii. 

Luxus za rozumnou cenu

Komfortní nemovitost se rozhodla prodat za necelých 10 milionů. Cena je to příznivá, takže se dá očekávat, že sehnat kupce nebude problém. Byt je totiž vybaven opravdu nadstandartně. Na rozloze 110 m3 nabízí ložnici, dvě koupelny, velký obývací pokoj, speciálně osvětlenou šatnu a luxusní kuchyni. Scarlett celý byt zrekonstruovala v duchu starých hollywoodských filmů. Byt proto má opravdu hvězdný pel a nadčasovost. Zároveň v něm však najdeme moderní prvky, zejména ve vybavení kuchyně. 

V domě najdeme mimo jiné také soukromý bazén, posilovnu a reklaxační místnost. Samozřejmostí je 24 - hodinová ostraha. 

Podívejte se do naší fotogalerie na exkluzivní fotky!

Fotogalerie
5 fotografií