Iris Koser již delší dobu navrhuje nábytek do moderních interiérů. Letos se však rozhodla vzdát poctu ženám a připravila tak velmi ženskou pohovku. Na své si přijdou zejména milovnice čokolády, protože přesně tak sedačka vypadá. Iris preferuje mléčnou čokoladu a tak první série sedacího nábytku je vyhotovena ve světle hnědé barvě. Protože ale ví, že některé ženy mají rády tmavou či bílou čokoládu, nebrání se ani barevným variacím  na přání. 

Designérka promyslela každý detail. V čokoládové sedačce nemohou chybět tajné skrýše na čokoládu.
Autor: Blesk.cz
Tajné skrýše na čokoládu

Sedačka obsahuje vtipné vychytávky. Samozřejmostí jsou tajné skýše na čokoládu, o které budete vědět jen vy. A také důmyslný způsob rozložení pohovky. Doprostřed rozložené sedačky se totiž dá umístit elegantní stoleček, díky kterému si ženy mohou vychutnat šálek kávy či čaje se svými kamarádkami. 

"Když jsem vymýšlela sedačku pro ženy hned se mi vybavila tabulka sladké čokolády, která se rozplývá na jazyku. Ten design je tak nadčasový! Vždyť čokoládu ženy zbožňují už stovky let. Nemůže být perfektnější tvar, na kterém by si chtěla po náročném dni v práci odpočinout", říká Iris Koser. 

Rozložená sedačka společně s elegantním stolkem nabízí ideální místo k odpolední kávě.
Autor: Blesk.cz

Pohovka kromě originálního tvaru nabízí hlavně pohodlí. Sedačka je tak příjemná, že když se do ní usadíte, už nechcete více vstát.  Sedačka je potažena jemnou kůží, ale kouzlo spočívá v líné pěně, ze které je vyrobena. Ta se dokonale přizpůsobí tělu a zapamatuje si vaši polohu. Díkytomu poskytuje úžasné pohodlí během odpočinku.